Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Ballonnen

Ballonnen

Ballonnen Kopen doe je Online bij Feestwinkel.nl

Op onze online ballonnen winkel vind je verschillende soorten ballonnen. Wij hebben een ruim assortiment in alle soorten kleuren, maten en vormen. Bij ballonnen denk je natuurlijk aan het versieren van een feest maar je kan het ook als gebaar gebruiken bij een ziekenhuis bezoek om iemand beterschap te wensen. Of je nu op zoek bent naar latex- of folie/helium ballonnen. Voor elk feest zijn er wel geschikte feest ballonnen te vinden. Al onze ballonnen zijn tevens geschikt voor helium. Je kunt de ballonnen combineren met onze overige versieringen die je op de pagina feestversiering vindt. Ben je meer op zoek naar specifieke versiering voor een bepaald thema of verjaardagsfeest dan kun je hiervoor terecht op onze overige pagina's verjaardag, feestdagen, thema of speciale momenten. Ballonnen kopen doe je eenvoudig bij Feestwinkel.nl, eenvoudig online bestellen en snel in huis.

Latex ballonnen

Ben je op zoek naar latex ballonnen? Dan ben je hier op het goede adres. Je hebt keus uit talloze kleuren, thema’s en diverse maten. Latex ballonnen zijn vaak goedkoper in vergelijking met folie ballonnen vanwege het feit dat folie een duurder materiaal is en dat folie ballonnen vaak groter zijn. Daarnaast is er ook een verschil tussen bepaalde merken, als je op zoek bent naar goedkope ballonnen dan kun je het beste gaan voor het merk FOLAT. Al onze latex ballonnen zijn geschikt om te vullen met helium en hebben een gemiddelde zweeftijd van 6-12 uur.

Folie/Helium ballonnen

Je vindt hier voor elke gelegenheid een mooie folie ballon om te gebruiken als versiering of cadeau. De gemiddelde zweeftijd is ongeveer een week. Folie ballonnen zweven langer dan latex ballonnen als je deze met helium vult omdat het gas minder snel ontsnapt door het folie materiaal. Hierom word een folie- ook wel een helium ballon genoemd.

Heb je vragen over onze artikelen of advies nodig voor jouw speciale gelegenheid? Neem dan contact op met onze klantenservice; we helpen je graag om er een geweldig feest van te maken.