Ballonpilaren

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
van de 15

15 producten

 1. Ballonpilaar Pakket met Voetstuk - 135cm
  Ballonpilaar met Standaard - 135cm
  € 11,95
 2. Gender Reveal Ballonpilaar Pakket
  Gender Reveal Ballonpilaar Pakket
  € 32,95
 3. Ballonpilaar met Witte Ballonnen
  Ballonpilaar met Witte Ballonnen
  € 26,45
 4. Ballonpilaar Lichtblauw-Wit Pakket
  Ballonpilaar Lichtblauw-Wit Pakket
  € 28,95
 5. Ballonpilaar 50 Jaar Getrouwd Pakket
  Ballonpilaar 50 Jaar Getrouwd Pakket
  € 29,95
 6. Ballonpilaar Goudkleurig Pakket
  Ballonpilaar Goudkleurig Pakket
  € 36,95
 7. Ballonpilaar Zilverkleurig Pakket
  Ballonpilaar Zilverkleurig Pakket
  € 36,95
 8. Bumba Ballonpilaar Pakket
  Bumba Ballonpilaar Pakket
  € 29,45
 9. Ballonpilaar Oranje Pakket
  Ballonpilaar Oranje Pakket
  € 26,45
 10. Ballonpilaar Roze-Wit Pakket
  Ballonpilaar Roze-Wit Pakket
  € 28,95
 11. Witte Ballonpilaar Set
  Witte Ballonpilaar Set Budget
  € 9,45
 12. Ballonpilaar Pakket met Pin - 140cm
  Ballonpilaar met Pin - 140cm
  € 10,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
van de 15

15 producten

Ballonpilaar voor elke gelegenheid

Ballonpilaren voor een feestelijke entree

Wil je jouw feestje een kleurige entree geven, zodat de hele buurt kan zien waar het feest is? Dan is een ballonpilaar misschien wel iets voor jou! Met één van deze pilaren vol kleurige ballonnen bij de entree van het feest geef je iedereen een warm welkom. Daarnaast zijn ballonpilaren ook uitstekend geschikt voor een winkel opening of een ander bedrijfsevenement. Ook een verjaardagsfeest decoreer je goed met een opvallende ballonpilaar.

De ballonpilaren worden geleverd als eenvoudig doe-het-zelf pakket, waarmee je in een handomdraai een spetterende ballondecoratie voor de dag tovert. Het leuke aan deze pilaren is dat er één voor elk thema beschikbaar is in het assortiment. Daardoor zit er voor elke gelegenheid wel iets bij waarmee je uit de voeten kunt.

Voor alle partijen

De ballonpilaar kun je op vele gelegenheden inzetten. Zo zijn er ballonpilaren die zeer geschikt zijn voor verjaardagen, gevuld met de meest kleurige ballonnen en voorzien van een piek met een getal. Natuurlijk kunnen deze ook worden ingezet voor een jubileum. Over jubilea gesproken, een gouden pilaar met bijvoorbeeld het getal 50 behoort ook tot de mogelijkheden. Ideaal voor een 50-jarig huwelijksfeest bijvoorbeeld. En als je goud hoort, denk je natuurlijk gelijk ook aan zilver. Geen nood! Ook aan het zilveren jubileum is gedacht in het assortiment.

Ballonpilaren in verschillende kleuren

Oranje ballondecoratie leent zich natuurlijk perfect voor oranje gelegenheden. Denk aan (dames)voetbal en natuurlijk Koningsdag. Met zo'n oranje pilaar hoeft de vraag waar het feestje is ook gelijk niet meer gesteld te worden. Dáár is het feestje!

Aan kleuren sowieso geen tekort als het om deze decoratiestukken gaat, want behalve de meerkleurige ballonpilaren en de oranje feestpilaren zijn er ook nog lichtblauwe en roze decoraties beschikbaar, die je bijvoorbeeld kunt inzetten bij de geboorte van een jongetje of meisje. En wie een stijlvolle, elegante en tegelijkertijd feestelijke sfeer wil neerzetten kan gaan voor een opvallend wit exemplaar!