Cijfers en Letters Folieballonnen

Cijfers en Letters Ballonnen

Hier vind je verschillende ballonnen in de vorm van cijfers en letters. Te gebruiken voor verjaardagen om de leeftijd of naam te benadrukken. Je kan het natuurlijk ook gebruiken voor een andere gelegenheid. Al onze helium ballonnen met cijfers en letters zijn geschikt om met helium gas op te blazen.

Cijfer ballon voor een mijlpaal

Elke verjaardag of jubileum is een mijlpaal! Je hebt toch maar weer een jaartje doorgebracht op deze mooie maar ook onvoorspelbare wereld. Hierom is het helemaal niet zo gek om hier bij stil te staan en dit te vieren met een artikel zoals een cijfer ballon. Bij Feestwinkel.nl vind je talloze cijfer ballonnen voor zulke speciale momenten. Deze kun je gebruiken als versiering voor de feestlocatie of cadeau doen.

Letter ballonnen

Met onze letter ballonnen kun je op een feestelijke manier een boodschap overbrengen. De letter ballonnen hebben een mooie felle kleur en zijn groot zodat deze goed opvallen. Stel nu jouw naam of boodschap samen door de letter ballonnen toe te voegen in je winkelwagen en voordat je het weet worden ze al afgeleverd.

Helium ballonnen cijfers

De gave letter letter ballon en cijfer ballon kun je goed vullen met helium. Doordat de meeste van deze ballonnen gemaakt zijn van folie, blijven ze tot een week zweven. Koop een bijpassende heliumtank om zelf je helium ballonnen cijfers of letters te vullen. Neem bijvoorbeeld cijfers om aan Instagram waardige foto tijdens je verjaardag te maken.