Metallic Ballonnen

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 35

35 producten

 1. New
 2. New
 3. New
 4. New
 5. New
 6. New
  Ivoor Ballonnen 13cm 20 stuks
  Ivoor Ballonnen 13cm 20 stuks
  € 2,45
 7. New
 8. New
 9. New
 10. New
 11. New
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 35

35 producten

Metallic Ballonnen Online Kopen

Geen feest zonder metallic ballonnen

Wat is een feestje zonder ballonnen? Je hoeft geen kinderpartijtje te hebben om ballonnen op te blazen. Bij elke party, voor jong en oud, zijn ballonnen een echte sfeermaker. Voor weinig geld kun je met heel veel kleur en sfeer brengen. Wil je iets bijzonders? Kies dan voor metallic ballonnen. Die zijn er in alle kleuren en maten en hebben net dat beetje extra uitstraling.

Groot, groter en sterk genoeg + glans

Gewone ballonnen knallen al gauw kapot als je ze te groot wilt opblazen. Metallic ballonnen zijn net iets sterker en eigenlijk ook nog veel mooier om te zien omdat deze glanzen. Er zijn goedkope metallic ballonnen met een standaard maat, maar er zijn ook reusachtige ballonnen met een doorsnee van 90 centimeter te koop. Voor elk feestje kun je bij Feestwinkel.nl de juiste metallic ballonnen kopen. Versier een pakje met een paar ballonnen om een kind extra te verrassen of bind een tros gekleurde ballonnen aan de stoel van een jarige. Schrijf de leeftijd van een jarige op één grote metallic ballon zodat iedereen kan zien hoe oud je kind geworden is. Met ballonnen en een beetje creativiteit is er zo veel mogelijk.

Zwart, wit of felle kleuren

Voor een Halloweenfeest of een piratenfeestje zijn zwarte ballonnen heel geschikt en lekker griezelig. Bij een bruiloft is wit metallic of zilver natuurlijk schitterend. Voor een babyshower zijn er lichtroze of lichtblauwe ballonnen, zoveel als je maar wilt. Zo zijn er voor elke gelegenheid wel metallic ballonnen te vinden. Dus zoek je goedkope metallic ballonnen met allerlei verschillende kleuren of wil je juist alleen de kleur die bij je feestje past? Wil je twee heel grote of een heleboel kleinere? Het kan allemaal. Bij elk feest horen ballonnen!