De beste carnavalskleding ideeën voor groepen

Een feest zoals carnaval is het leukst om in een grote groep te vieren. Wanneer je allemaal hetzelfde kostuum draagt, zal je elkaar bovendien niet kwijtraken in de drukte. Wij hebben de beste carnavalskleding voor groepen samengesteld. 

Carnaval kostuums groepen

Carnavalsfeest

Carnaval is een rooms-katholiek volksfeest. Het carnavalsfeest staat bekend om de verkleedpartijen en optochten. Er worden in het zuiden van Nederland enorme wagens aangekleed met versieringen die in grote optochten door de straten rijden. Daarnaast is het de traditie dat iedereen zich verkleed.

Carnaval ideeën groep

Carnaval vieren met een grote vriendengroep is vaak het gezelligst. Hoe meer mensen, hoe beter! Het enige nadeel is dat je elkaar snel kwijt kan raken in de drukte. Maar als iedereen hetzelfde kostuum draagt, heb je elkaar zo weer gevonden. En natuurlijk is het ook gewoon leuk om allemaal hetzelfde kostuum te dragen! 

Bekijk hieronder de beste carnavalskleding ideeën voor groepen!

1. Super loodgieter kostuums

Iedereen zal tijdens carnaval weten als wie jullie verkleed zijn in dit kostuum. Elke carnavalsvierder heeft de populaire videogame met de bekende Italiaanse loodgieter wel eens gespeeld. Verzin tijdens carnaval zelf een aantal spellen en laat de videogame tot leven komen! Het loodgieter kostuum is beschikbaar in de kleuren rood en groen, zowel voor mannen als vrouwen.

Super Loodgieter Kostuum Dames Rood Super Loodgieter Kostuum Dames Groen

Loodgieter kostuum groen heren Loodgieter kostuum rood heren 

2. Boeven kostuums

Ga met een groep verkleed als boeven naar carnaval! De zwart-wit gestreepte outfits zijn niet te missen, dus je kan elkaar niet kwijtraken. Het boeven kostuum is beschikbaar voor zowel vrouwen als mannen: het jurkje voor vrouwen en het 3-delig kostuum bestaande uit de broek, trui en hoed voor mannen.

Boeven Kostuum 3-delig - Volwassenen Gevangenis Glitter Jurk - Dames

3. Dieren onesies

Wanneer je met een grote groep carnaval gaat vieren, kun je er ook voor kiezen om allemaal verkleed te gaan als een dier. De één kan verkleed als giraffe, een ander als papegaai, etc. Het enige wat je moet onthouden is welke dieren er in de groep zitten om elkaar niet kwijt te raken. Bekijk hier alle dieren onesies!

Giraffe Onesie Pluche Volwassenen Koe Onesie Pluche Volwassenen

Kangoeroe Onesie Pluche Volwassenen Papegaai Onesie Pluche Volwassenen

4. Gospel koor kostuum

Dit kostuum is voor echte liefhebbers van het muziekgenre gospel. Wanneer je als groep allemaal verkleed gaat in dit gewaad, maak je in ieder geval indruk bij carnavalsvierders! Zeker als alle mannen in de groep ook nog eens kunnen zingen, is dit kostuum perfect voor jullie.

Gospel Koor Zanger Kostuum Heren

5. Matrozen kostuums

Deze matrozen kostuums zijn erg leuk als je met een groep carnaval gaat vieren. Zowel het kostuum voor heren als dames zal erg in de smaak vallen! De kleuren navy blauw en wit passen goed bij de matrozen kostuums. Het matrozenpak voor heren bestaat uit het witte shirt en broek en natuurlijk horen de hoed en nek sjaal er ook bij. Het sexy matrozen jurkje voor dames bestaat uit een jurkje en jasje.

Matrozenpak Heren Sexy Zeemans Jurkje Dames

6. Musketiers kostuums

Ga samen met vrienden verkleed als musketiers! Het musketier kostuum voor heren bestaat uit de blauwe tuniek met mooie zilveren details, het shirt, de hoed, handschoenen en laarshoezen. Het kostuum voor dames bestaat uit het prachtige blauwe jurkje met topje en ook de hoed en laarshoezen zijn inbegrepen. De kleur blauw van deze kostuums in combinatie met de mooie zilveren en witte details zorgen voor een luxe uitstraling. Eén voor allen, allen voor één!

Musketier Kostuum Blauw Heren Musketier Kostuum Blauw Dames

Bekijk hier alle kostuums voor groepen! 

Bekijk hier alle kostuums voor dames en heren, maar ook bijpassende accessoires voor carnaval!