Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tips voor de meest romantische Valentijnsdag ooit!

Valentijnsdag is de perfecte dag om je liefde voor iemand uit te spreken. Wil jij je geliefde met Valentijnsdag verrassen? Lees dan deze tips voor de meest romantische Valentijnsdag ooit!

Valentijnsdag versiering

Valentijnsdag

Op 14 februari mag je de liefde verklaren aan de persoon van wie je houdt. Dit kan je partner zijn met wie je al jaren samen bent, maar ook iemand op wie je stiekem verliefd bent. Je kunt dit persoonlijk doen, maar ook door middel van bijvoorbeeld een brief of kaartje. Zo kun je iemand anoniem laten weten dat je hem of haar leuk vindt. Voor welke manier je ook kiest: Valentijnsdag is de dag om je liefde voor iemand te laten blijken.

Natuurlijk kun je Valentijnsdag ook vieren met het hele gezin. Maak samen met je kind bijvoorbeeld cakejes of koekjes in de vorm van hartjes. Of wees creatief en knip samen met je kind mooie harten uit gekleurd papier. En wie weet maakt je kind nog wel een mooi kunstwerk op school voor je.

Valentijnsdag plannen

Je kunt je liefde op meerdere manieren aan iemand verklaren. Zo kun je het klein houden en iemand chocola of een mooie bos bloemen geven. Hier maak je iemand altijd blij mee. Ook kun je ervoor kiezen om een romantisch diner klaar te maken. Wil je het liever groter aanpakken? Denk dan aan een complete ruimte versieren met Valentijnsdag ballonnen en andere versiering. Hiermee verras je jouw geliefde zeker.

Verrassing op Valentijnsdag

Rood is de kleur van de liefde, dus deze kleur mag natuurlijk niet ontbreken. Als je jouw valentijn echt een verrassing op Valentijnsdag wilt bezorgen, moet je het groots aanpakken. Versier het hele huis met Valentijnsdag producten. Kies bijvoorbeeld voor hartvormige ballonnen, slingers en rozenblaadjes. Als je dan ook nog een tros hartvormige ballonnen in je hand hebt op het moment dat jouw valentijn de deur open doet, is de verrassing helemaal compleet. Hieronder hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet.

Valentijnsdag bed

Tips voor Valentijnsdag:

  • Versier de ruimte met rozenblaadjes voor een romantische sfeer. Bijvoorbeeld rozenblaadjes op de tafel tijdens een romantisch diner bij kaarslicht of op het bed in de slaapkamer.
  • Kies voor verschillende soorten versiering. Combineer bijvoorbeeld een slinger van harten met hartvormige ballonnen of honeycombs in de vorm van een hart.
  • Veel mensen denken bij Valentijnsdag aan rood, omdat rood de kleur van de liefde is. Maar combineer de rode Valentijnsdag artikelen bijvoorbeeld ook met roze en witte artikelen voor een mooie en stijlvolle samenstelling.
  • Wij hebben een aantal Valentijnsdag pakketten gemaakt, zodat je in één keer alle versieringen in huis hebt. Bekijk hier de verschillende pakketten.

Maak er met onderstaande artikelen de meest romantische Valentijnsdag ooit van!

Hartvormige Ballonnen Set - 8 stuks Beschrijfbare Hart Ballonnen 6 stuks

Rode Honeycomb Hart - 30cm Prikkers rode hartjes - 50 stuks

Slinger Dubbel Hart Rood Tafeldecoratie Diamanten Rode Hartjes 12mm

Luxe donkerrode rozenblaadjes Hart Ballon I Love You - 43cm

Bekijk hier alle artikelen voor Valentijnsdag!