Toppers in Concert: de perfecte outfit!

De zanggroep de Toppers geeft elk jaar een concert genaamd Toppers in Concert. Ga jij dit jaar naar het feest Toppers in Concert? Zorg dan dat je verkleed gaat in de juiste stijl. Het feest heeft namelijk elke editie een ander thema. Op Feestwinkel.nl vind je altijd Toppers kleding en accessoires die bij het thema passen!

Toppers in Concert

Over de Toppers

De Toppers is een groep zangers uit Nederland. Deze groep is in 2005 opgericht en bestond toen uit Gerard Joling, René Froger en Gordon Heuckeroth. In de afgelopen jaren is deze formatie een aantal keer veranderd. Zo is Jeroen van der Boom in 2009 lid geworden van de groep en is Gordon er in 2012 mee gestopt. In 2017 is Jan Smit aangekondigd als de nieuwe vierde Topper. Tegenwoordig bestaat de zanggroep dus uit René Froger, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Jan Smit.

Toppers in Concert 2018

Het thema van 2018 is Circus met dresscode "Pretty in Pink". Op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei 2018 barst het feest weer los. Ga jij helemaal in het roze of kies je voor een aantal roze accessoires? Bekijk hier alle roze artikelen voor Toppers in Concert 2018!

Roze Gilet Circus Dames Roze Gilet Circus Heren Tiara met Roze Circus Hoedje

Roze stropdas Tiara met Kroontje en Roze Veren Roze Hoed met LED

Natuurlijk heeft Toppers in Concert elk jaar weer een ander thema. Ben je benieuwd wat de vorige thema's waren? Bekijk hieronder de thema's van voorgaande jaren.

Toppers in Concert 2017

Het thema van 2017 was Wild West, Thuis Best met de dresscode “glitter country rood”. Een rode cowboy outfit met veel glitters dus! Denk hierbij aan een cowboy jas of vestje met een bandana. En natuurlijk mag een echte cowboy hoed niet ontbreken! Bekijk hier alle artikelen voor het wilde westen!

Rood Cowboy Vest Dames Rode Cowboy Jas - One Size Rode Cowboy Bandana-Sjaal

Zwarte Cowboy Hoed met Sheriff Ster Cowboy Hoed Rodeo Bruin Westernsporen - 2 stuks

Toppers in Concert 2016

Het thema van 2016 was Royal Night Of Disco. Dat betekent broeken met wijd uitlopende pijpen, felle kleuren, getoupeerd haar, afro-pruiken en natuurlijk glitters. Bekijk hier alle disco artikelen!

Mamma Mia Disco Pakje Dames  Discobroek Stretch Dames Wit Zwarte Afro Pruik XL

Discobroek Stretch Heren Zwart Disco Shirt Geel - Volwassenen Disco Fever John Travolta Pak Heren

Toppers in Concert 2015

Het thema van 2015 was Crazy Summer. Denk aan prachtige witte stranden, palmbomen, een heldere lichtblauwe zee en een sfeervolle zomeravond. Bij dit thema hoort natuurlijk een zomerse outfit! Met een Hawaii shirt, rokje of krans kom je al een heel eind. Wil je nog meer? Dan kun je ook nog kiezen voor een zomerse bril of hoed. Bekijk hier alle zomerse artikelen!

Hawaii shirt Hawaii rokje Hawaii krans

Bril Sundae ijs met kersen Hawaii Hoed Bril beach fun

Elk jaar vind je op Feestwinkel.nl dus jouw outfit voor Toppers in Concert! Bekijk deze pagina voor alle Toppers artikelen!