De leukste vrijgezellenfeest ideeën

Een vrijgezellendag is een speciale dag, omdat aanstaande man en vrouw nog één keer helemaal uit hun dak mogen gaan. Zo’n speciale dag sluit je volledig in stijl af met een spectaculair vrijgezellenfeest. Om ervoor te zorgen dat ook jouw vrijgezellenfeest er één zal zijn voor in de boeken, begin je natuurlijk tijdig met het bedenken van mogelijkheden. Om het je iets gemakkelijker te maken, helpen wij jou met de leukste vrijgezellenfeest ideeën.

Vrijgezellenfeest

Laten we ermee beginnen dat een feest zonder feestartikelen niet geslaagd is. Voor zo'n bijzonder feest als een heuse bachelor party kun je eens helemaal uitpakken. Het gebruik van kostuums en opvallende accessoires kunnen deze dag voor de aanstaande bruidegom en bruid nog meer bijzonder maken. Nu weet iedereen natuurlijk dat je op deze dag ook een beetje gek mag doen. Daar spelen wij graag op in met deze ideeën voor een vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeest mannen

Vrijgezellenfeest mannen tips

De aanstaande bruidegom heeft ervoor gekozen om de rest van zijn leven één vrouw trouw te beloven. Als vrienden(groep) wil je er voor zorgen dat iedereen dit weet. Daarom kies je voor hem het beste een kostuum dat direct duidelijk maakt dat jouw vriend een bijzondere beslissing heeft genomen. Hij is letterlijk en figuurlijk ‘de lul’ in een penis kostuum, dat het bij iedere bachelor party goed doet.

Hoewel het op deze dag om de bruidegom draait is het leuk als je als groep ook herkenbaar bent. Laat vooraf een T-shirt met eigen tekst printen zodat ook van afstand te zien is dat jullie een vrijgezellenfeest vieren.

Activiteiten

Een geslaagd vrijgezellenfeest voor mannen gaat verder dan de bruidegom in het openbaar opdrachten te laten uitvoeren. Het vooraf bedenken van de gekste opdrachten is natuurlijk leuk, maar je kunt zo veel meer. Natuurlijk is het de bedoeling dat het kostuum van de bruid zichtbaar blijft tijdens activiteiten. Tijdens deze vrijgezellenfeest activiteiten voor mannen lukt dat zeker.

Ga voor een originele activiteit, zoals ‘stuntman voor één dag’. Zie jij jouw vriend al over een auto vliegen in zijn kostuum? Wij wel! Een ander succesnummer is paintballen met de groep. De vrijgezel loopt rond in zijn opvallende outfit terwijl jullie op hem jagen. Lachen, gieren en brullen gegarandeerd.

Vrijgezellenfeest vrouwen

Vrijgezellenfeest vrouwen tips

Over de beste vrijgezellenfeest vrouwen tips kunnen we haast een boek schrijven. De hele wereld mag het weten als jouw vriendin de ware heeft gevonden. Als vriendinnen(groep) zorg je er dan natuurlijk ook met liefde voor dat de hele wereld haar ziet. Ga over de top met een penis tiara, penis trouwboeket, sexy doorkijk rokje en een sabbel speen. Is de bruid meer een stoer type? Dan zijn een bachelorette tutu, zweepje, opblaas handboeien en een bruidstiara de essentiële items voor jouw vriendin.

Tijdens een bachelorette party is jouw vriendin het middelpunt. Als vriendinnengroep mag je echter ook opvallen. Ga voor een eenvoudig, witte outfit die je aanvult met roze accessoires. Zo doen onder andere boa’s, piemelaccessoires en tiara’s het heel goed.

Activiteiten

Begin de dag goed door je vriendin opdrachten uit te laten voeren waardoor herinneringen worden opgehaald. Vorige relaties doen het altijd goed bij opdrachten. Verwijs naar die ene ex waar ze spijt van heeft en lig samen in een deuk terwijl je een confetti kanon afschiet. Belangrijk is natuurlijk wel dat ook nu haar kostuum of outfit goed zichtbaar is. Zelfs de geïnteresseerde omstander mag zien dat jouw vriendin een aanstaande bruid is en dat het haar vrijgezellendag is.

Verdere tips voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen zijn, om rustig te beginnen, een gezellige make-up workshop. Zijn jullie iets creatiever, dan is een workshop bodypainten een aanrader. Willen jullie het gewoon gezellig hebben met elkaar én een drankje drinken, kies dan voor een workshop cocktails maken. Dan komen de spannende bachelorette shotglazen ook goed van pas!

Wat je ook gaat doen en hoe je ook verkleed gaat op een vrijgezellenfeest, met deze feestartikelen wordt het feest een succes!