Oud & Nieuw

Oud en Nieuw Kleding & Versiering

De periode van oud en nieuw kent veel tradities. De overgang naar het nieuwe jaar wordt al jaren feestelijk ingeluid. Ieder land heeft bepaalde tradities, zo ook Nederland. Zo zijn er natuurlijk de oliebollen, de versiering voor oud en nieuw en de champagne om twaalf uur. Natuurlijk kan ook het vuurwerk niet ontbreken.

Een oud en nieuw party geven

Wil je gezellig met vrienden of familie het nieuwe jaar inluiden? Organiseer dan een oud en nieuw party dit jaar. Natuurlijk is het dan extra leuk als de ruimte waar het feest wordt gegeven is aangekleed met oud en nieuw accessoires!

Er zijn genoeg oud en nieuw feestartikelen waarmee er een echte feestsfeer gecreëerd kan worden, bijvoorbeeld met de oud en nieuw slingers. Natuurlijk is de hoeveelheid versiering afhankelijk van het aantal mensen wat op de party wordt uitgenodigd. Als er veel mensen komen mag de oud en nieuw versiering duidelijk aanwezig zijn.

Je kunt ook kiezen voor een thema op deze avond, bijvoorbeeld dat iedereen een zilverkleurig kledingstuk of accessoire moet dragen bij zijn of haar oud en nieuw outfit. Het is natuurlijk erg leuk als iedereen op het feest oud en nieuw kleding aan trekt dat past binnen het thema. Iedereen kan zelf bepalen of ze compleet verkleed gaan of kiezen voor een aantal oud en nieuw accessoires. Wil je geen dresscode instellen? Dan kun je natuurlijk ook happy new year versiering ophangen om de locatie sfeervol te maken.

Knallend het nieuwe jaar in met confetti

Om twaalf uur is er natuurlijk het glaasje champagne en is het tijd om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Kies je ervoor om knallen het nieuwe jaar in te gaan? Kies dan voor een confetti kanon in de kleur die bij jouw versiering past. Zo begin je het nieuwe jaar goed!