Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Sinterklaas Accessoires

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
van de 8

8 producten

 1. Het Boek van Sinterklaas
  Het Boek van Sinterklaas
  € 14,95
 2. Sinterklaas Staf 3-delig
  Sinterklaas Staf 3-delig
  € 22,45
 3. Blauw Pieten Masker
  Blauw Pieten Masker
  € 0,95
 4. Roze Pieten Masker
  Roze Pieten Masker
  € 0,95
 5. Pieten Meisje Rozet
  Pieten Meisje Rozet
  € 2,45
 6. Sinterklaas Rozet
  Sinterklaas Rozet
  € 2,45
 7. Tiara Sinterklaas Mijter met LED
  Tiara Sinterklaas Mijter met LED
  € 4,45
 8. Sinterklaas mijter tiara
  Sinterklaas mijter tiara
  € 1,45
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
van de 8

8 producten

Sinterklaas Accessoires Online Kopen

Wil je jouw Sinterklaas outfit of pietenpak helemaal af maken? Denk aan jute Sinterklaas zakken voor de pieten waar cadeaus in kunnen en speciale Sinterklaas handschoenen voor de Sint. Deze en nog veel meer Sinterklaas accessoires vind je op Feestwinkel.nl.

Accessoires voor de Sint

Bij het luxe Sinterklaas kostuum zitten alle benodigde accessoires al inbegrepen, maar misschien ben je op zoek naar nog meer accessoires die hierbij passen. Denk hierbij aan het boek van Sinterklaas. Maar misschien heb je nog wel een Sinterklaas outfit in de kast hangen die niet zo compleet is met accessoires. Dan mogen Sinterklaas handschoenen echt niet ontbreken. Die maken een sinterklaas kostuum echt helemaal af. Je kunt kiezen voor een basic paar of voor een set handschoenen met sierlijke naden en een drukknopsluiting. Ook een Sinterklaas staf is echt onmisbaar. Combineer de accessoires met jouw Sinterklaas outfit en iedereen zal denken dat je de echte Sinterklaas bent!

Accessoire voor zwarte piet

De jute Sinterklaas zakken zijn misschien wel het belangrijkst van allemaal. Hierin zitten natuurlijk alle cadeaus van Sint en Piet! De pieten van Sinterklaas zorgen er dan ook voor dat deze altijd en overal mee naartoe komen. Op de jute zakken in ons assortiment staan een vrolijke afbeelding van Sint en Piet en ze zijn gemaakt van sterk juten-look linnen. Daarnaast maak je een pieten outfit compleet met zwarte pieten handschoenen.

Een groot feest voor kinderen

Het zijn vaak de kleine dingen die een feest compleet maken. Dat geldt zeker ook voor het sinterklaasfeest. Je kunt jouw kids dolgelukkig maken met accessoires zoals een pietenmasker, een tiara met mijter en een pieten of Sinterklaas rozet. Zo komen ze al helemaal in de stemming! Kijk ook eens naar de kleurplaten en verlanglijstjes, die zullen zeker in de smaak vallen bij de kinderen.