Valentijn Rozenblaadjes

Van hoog naar laag sorteren
van de 7

7 producten

 1. Luxe rode rozenblaadjes
  Luxe rode rozenblaadjes
  € 2,45
 2. Luxe witte rozenblaadjes
  Luxe witte rozenblaadjes
  € 2,45
 3. Luxe roze rozenblaadjes
  Luxe roze rozenblaadjes
  € 2,45
 4. Luxe donkerrode rozenblaadjes
  Luxe donkerrode rozenblaadjes
  € 2,45
 5. Luxe goudkleurige rozenblaadjes
  Luxe goudkleurige rozenblaadjes
  € 2,99
 6. Luxe zilverkleurige rozenblaadjes
  Luxe zilverkleurige rozenblaadjes
  € 2,99
 7. Luxe oranje rozenblaadjes
  Luxe oranje rozenblaadjes
  € 2,45
Van hoog naar laag sorteren
van de 7

7 producten

Valentijnsdag Rozenblaadjes

Valentijn Rozenblaadjes: romantische versiering

Ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Organiseer je een verrassing voor Valentijnsdag? Daarbij komen Valentijn rozenblaadjes natuurlijk goed van pas. Strooi een pad van rode rozenblaadjes naar de slaapkamer of versier een feestelijk gedekte tafel met zilverkleurige blaadjes en bloemen. Of je romantische feestje nu een privé aangelegenheid voor twee is of een groot diner voor 50 personen, met rozenblaadjes kun je de versiering helemaal af maken.

Alle kleuren van de regenboog

Welke kleur past er bij jouw thema? Welke lievelingskleur heeft jouw lief? Er zijn ontzettend veel kleuren rozenblaadjes te krijgen. Weet je niet welke kleur je moet nemen, of vind je één kleur een beetje saai? Geen nood, want je kunt natuurlijk verschillende kleuren combineren. In een verpakking zitten meer dan honderd blaadjes, genoeg voor een romantisch accent op tafel. Voor een tapijt van rozenblaadjes bij een bruiloft heb je wat meer nodig, maar dan is het ook leuk om verschillende kleuren door elkaar te gebruiken. Of strooi rozenblaadjes voor het bruidspaar als ze de kerk uitkomen. Het is heel schattig als de bruidsmeisjes met een mandje rozenblaadjes voorop lopen. Zie je de foto's al voor je?

Valentijnsdag

Maak een onuitwisbare indruk door een echte surprise voor je geliefde voor te bereiden op Valentijnsdag. Daarbij mogen rozenblaadjes net zo min ontbreken als hartjes en kaarsjes. Een subtiel accent met gekleurde rozenblaadjes, een hart gevormd van kaarsjes en rozenblaadjes met een lieve brief in het midden of een heleboel rozenblaadjes die de weg wijzen naar een romantisch gedekte tafel... Het zijn herinneringen die in je geheugen gegrift blijven staan.

Echte rozenblaadjes laten soms vlekken achter, maar met deze kunststof rozenblaadjes heb je daar geen last van. Ook een hagelwit tafellaken of een witte jurk blijven mooi als je met deze Valentijn rozenblaadjes strooit.