Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Slingers

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
van de 810

810 producten

 1. BBQ Master XL Slinger - 1,8 meter
  BBQ Master XL Slinger - 1,8 meter
  € 2,45
 2. 1 Jaar Fun Vlaggenlijn - 6 meter
  1 Jaar Fun Vlaggenlijn - 6 meter
  € 3,45
 3. 2 Jaar Fun Vlaggenlijn - 6 meter
  2 Jaar Fun Vlaggenlijn - 6 meter
  € 3,45
 4. 3 Jaar Fun Vlaggenlijn - 6 meter
  3 Jaar Fun Vlaggenlijn - 6 meter
  € 3,45
 5. 4 Jaar Fun Vlaggenlijn - 6 meter
  4 Jaar Fun Vlaggenlijn - 6 meter
  € 3,45
 6. 5 Jaar Fun Vlaggenlijn - 6meter
  5 Jaar Fun Vlaggenlijn - 6meter
  € 3,45
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
van de 810

810 producten

Leuke Slingers vind je Online bij

Hier vind je veel soorten slingers om een feest mee te versieren. Van verschillende materialen zoals plastic of papier en verschillende lengtes. Soorten zoals hangende decoratie voor aan het plafond, speciale letterslingers, vlaggenlijnen of gewone slingers. Allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren en thema's. Ook prima te combineren met onze overige artikelen wat zal zorgen voor een complete aankleding van een feest. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, bruiloft of andere speciale gelegenheid. Bestellen doe je eenvoudig online, voordat je het weet zijn de slingers al afgeleverd.

Binnenkort een feestje?

Heb je binnenkort een feestje of een speciale gelegenheid? Dan mag een mooie slinger natuurlijk niet ontbreken. Je vind hier al onze slingers in diverse kleuren en soorten. Ben je ergens specifiek naar op zoek voor bijvoorbeeld een thema of speciale gelegenheid. Bekijk dan de speciale pagina's die wij hebben samengesteld, denk aan een bruiloft, kinderfeestje of jubileum. Heb je een vraag over bepaalde slingers neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag.