Kostuums Grote Maten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verkleedkleding Grote Maten

Naast feestkleding in reguliere maten kun je op Feestwinkel.nl ook kiezen voor verkleedkleding in grote maten. Want iedereen moet een leuke outfit kunnen dragen tijdens een verkleedfeest! Bovendien kun je veel meer genieten van verkleedfeesten als de kleding goed valt. Zo kun je lekker ongehinderd dansen en losgaan. Grote maten feestkleding is in het assortiment te vinden in verschillende thema's en stijlen, van sexy tot streng, van stoer tot griezelig en van funky tot plechtig. Met de bijpassende accessoires die ook op Feestwinkel.nl verkrijgbaar zijn maak je er een prachtig geheel van. De feestkleding in grote maten is wasbaar met de hand, zodat je het meerdere keren kunt dragen.

Hoe werken de maten?

De meeste grote maten feestkleding is te koop van maat S tot en met maat XL. Hierbij staat maat S bij de dames voor maat 36-38 en maat XL voor maat 48-50. Bij de kleding voor heren is maat S maat 48 en XL maat 60. Sommige kostuums zijn zelfs in maat XXL verkrijgbaar. De juiste maat zit er dus vast ook voor jou bij. Voor heren is er bijvoorbeeld een soepele habijt om als een monnik verkleed te gaan, maar ook een gewaad om als gospel koor zanger verkleed te gaan.

Ga als koppel of groep in bijpassende verkleedkleding

Van sommige feestkleding in grote maten zijn twee varianten: een kostuum voor dames en een voor heren. Zo kun je als koppel of duo verkleed gaan. Iedereen die ziet dat jullie bij elkaar horen! Een Romeins themafeest betreed je bijvoorbeeld als keizer Tiberius en keizerin Augusta. Of kies je toch voor piraten kostuums die perfect bij elkaar passen? Ben je met een groep vrienden of vriendinnen? Dan kun je natuurlijk ook allemaal voor hetzelfde kostuum kiezen. Iedereen zal opkijken als ze een compleet gospel koor binnen zien lopen! Wat je ook kiest, op Feestwinkel.nl vind je leuke verkleedkleding in grote maten.