Op Feestwinkel.nl vind je een uitgebreid aanbod aan verkleedkleding en accessoires. Daarom kopen wij feestkleding in van verschillende leveranciers. Aangezien de maten per leverancier kunnen verschillen hebben we hier diverse maattabellen voor gemaakt.

Maattabellen algemeen

In de maattabellen staan de borst, taille en heup in centimeters. In het schema hieronder kun je zien wat we hier precies mee bedoelen.

Maattabel algemeen

Hoe zie ik de leverancier per artikel?

Heb je een kostuum gevonden op Feestwinkel.nl waar je graag een maattabel van wilt zien? Als je op de productpagina helemaal naar onderaan de pagina scrollt, vind je een blok met specificaties. In dit blok staat de leverancier genoemd. Hieronder kun je de leverancier van het artikel opzoeken en per doelgroep (dames, heren en kinderen) de juiste maattabel vinden.

Leveranciers op Feestwinkel.nl

Van onderstaande leveranciers vind je op Feestwinkel.nl allerlei verkleedkleding. Klik op de leverancier om naar de maattabellen van de juiste leverancier te gaan.

1. Boland
2. Karnival
3. Smiffys
4. Wilbers
5. Rubies
6. Folat

1. Maattabellen Boland

Voor de leverancier Boland vind je drie verschillende maattabellen: één voor dames, één voor heren en één voor kinderen. Per maat staat de borst, taille en heup in centimeters.

1.1 Maattabel Boland dames

Maattabel Boland dames

1.2 Maattabel Boland heren

Maattabel Boland heren

1.3 Maattabel Boland kinderen

Maattabel Boland kinderen

2. Maattabellen Karnival Costumes

Voor de leverancier Karnival vind je drie verschillende maattabellen: één voor dames, één voor heren en één voor kinderen. Per maat staat de borst en taille in centimeters. Bij de maattabel voor dames staat ook heup in centimeters.

2.1 Maattabel Karnival dames

Maattabel Karnival dames

2.2 Maattabel Karnival heren

Maattabel Karnival heren

2.3 Maattabel Karnival kinderen

Maattabel Karnival kinderen

3. Maattabellen Smiffys

Voor de leverancier Smiffys vind je wel zeven verschillende maattabellen. Hiervan zijn er twee voor volwassenen (dames en heren) en vijf voor kinderen. Voor kinderen vind je een maattabel voor peuters, meisjes, jongens, kinderen unisex en kinderen van 12 jaar en ouder.

3.1 Maattabel Smiffys dames

Maattabel Smiffys dames

3.2 Maattabel Smiffys heren

Maattabel Smiffys heren

3.3 Maattabel Smiffys peuters

Maattabel Smiffys peuters

3.4 Maattabel Smiffys meisjes

Maattabel Smiffys meisjes

3.5 Maattabel Smiffys jongens

Maattabel Smiffys jongens

3.6 Maattabel Smiffys kinderen unisex

Maattabel Smiffys kinderen unisex

3.7 Maattabel Smiffys kinderen 12+

Maattabel Smiffys kinderen unisex 12+

4. Maattabellen Wilbers

Voor de leverancier Boland vind je vier verschillende maattabellen: één voor dames, één voor heren en twee voor kinderen. Per maat staat de borst, taille en heup in centimeters.

4.1 Maattabel Wilbers dames

Maattabel Wilbers dames

4.2 Maattabel Wilbers heren

Maattabel Wilbers heren

4.3 Maattabel Wilbers kinderen

Maattabel Wilbers kinderen

5. Leveranciers Rubies en Folat

Heb je een kostuum van de leverancier Rubies of Folat gevonden? Helaas hebben we hier momenteel (nog) geen maattabel van. Mocht je deze informatie toch willen ontvangen, kun je contact opnemen met onze klantenservice en dan zoeken we het voor je uit.