Trouwauto Versiering

Van hoog naar laag sorteren
van de 3

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
van de 3

3 producten

Trouwauto Versiering

Vandaag de dag vormt de trouwauto een belangrijk onderdeel van elke bruiloft. Het zou bijna een mascotte genoemd worden. In sommige gevallen wordt de auto zelf bestuurd, maar vaak wordt er ook voor een chauffeur gekozen om de dag helemaal vlekkeloos te laten lopen en zelf niet met de zorg voor de auto te zitten. Met de juiste trouwauto versiering is het feest echt compleet.

De geschiedenis van de trouwauto

Vroeger was het ook al heel gebruikelijk dat het bruidspaar werd vervoerd. Toen bestonden er echter nog geen auto's en werd men vervoerd in een koets. Pas met de komst van de auto veranderde dit, in die tijd vooral voor de rijken. Denk daarbij aan de beroemde Rolls Royce, die op vele huwelijken verscheen. De leden van de koninklijke familie worden nog steeds per koets vervoerd op hun huwelijksdag. Ook een koets kan overigens mooi versierd worden.

Mooie versiering voor de trouwauto

Auto decoratie voor een bruiloft is er in vele vormen. Natuurlijk kun je hierbij denken aan bloemen. Hoewel bloemen mooi zijn, kan dit zeer kostbaar zijn en blijven ze niet altijd lang mooi. Natuurlijk is het ook leuk om voor speciale versiering met 'just married' te kiezen. Originele autoversiering voor een bruiloft is bijvoorbeeld hoezen voor aan de spiegels. Er zijn echter ook leuke autovlaggetjes te vinden waarop de tekst 'just married' staat.

Bruidsauto versieren

Je kunt ervoor kiezen om de decoratie voor en na de bruiloft te veranderen. Een bruidsauto versieren zorgt voor een extra feestelijk tintje aan de dag, maar hoe leuk is het als het bruidspaar in de avond wegrijdt met kletterende blikjes achter hun wagen? Deze traditie stamt al van heel vroeger en was bedoeld om de kwade geesten te verdrijven. Vandaag de dag kun je echter met leuke vlaggetjes en spiegelhoezen ook op een iets stillere manier laten zien dat het kersverse paar net getrouwd is!