Geboorte Ballonnen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
van de 87

87 producten

 1. Roze Ballonnen 13cm 20 stuks
  Roze Ballonnen 13cm 20 stuks
  € 2,45
 2. Gender Reveal Ballonpilaar Pakket
  Gender Reveal Ballonpilaar Pakket
  € 32,95
 3. Ballonpilaar Lichtblauw-Wit Pakket
  Ballonpilaar Lichtblauw-Wit Pakket
  € 28,95
 4. Ballonpilaar Roze-Wit Pakket
  Ballonpilaar Roze-Wit Pakket
  € 28,95
 5. Gender Reveal Ballon Pakket Meisje
  Gender Reveal Ballon Pakket Meisje
  € 7,95
 6. Gender Reveal Ballon Pakket Jongen
  Gender Reveal Ballon Pakket Jongen
  € 7,95
 7. Welcome Baby Geboorteballon
  Welcome Baby Geboorteballon
  € 9,45
 8. Roze ballon XL - 90cm
  Roze ballon XL - 90cm
  € 4,45
 9. jum singatune sweet baby girl plaatje-1
  Sweet Baby Girl Sing A Tune Ballon
  € 16,45
 10. Baby Boy Kinderwagen Ballon
  Baby Boy Kinderwagen Ballon
  € 3,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
van de 87

87 producten

Geboorte Ballonnen Online Kopen

Geboorte ballonnen voor een mooi feest

Wanneer er een kindje is geboren mag hiervoor een groot feest georganiseerd worden. Bij zo'n uniek feest mogen geboorte ballonnen dan ook zeker niet ontbreken. De bijzondere ballonnen zijn speciaal vormgegeven voor het pasgeboren jongetje of meisje. Ze geven de feestelijke gebeurtenis nog meer kleur!

Keuze uit verschillende ballonnen

Van ooievaars tot spenen en kinderwagens: wat voor geboorte ballon je ook zoekt, op Feestwinkel.nl vind je een groot assortiment. De ballonnen zijn bovendien in verschillende vormen beschikbaar, denk aan een stervormige ballon of een ballon in de vorm van een ooievaar. Sommige ballonnen hebben zelfs een opblaasstokje met bijvoorbeeld de ooievaar er boven op. Je kunt al deze ballonnen gebruiken als versiering voor een babyshower of kraamfeest, maar je kunt het ook als cadeau geven aan je vriendin, zus of collega die net bevallen is.

Is het een meisje of jongetje?

Aan de ballon kun je vaak gelijk zien wat het geslacht van het kindje is geworden. Hang de geboorte ballon voor het raam of bij de voordeur, zodat iedereen die langs het huis loopt ziet of het een meisje of jongen is geworden. Er staan verschillende teksten op de ballonnen, zoals “It’s a

girl” of “It’s a boy”.

Leg het moment vast

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone met camera. Leg de babyshower of het kraamfeest vast met foto’s en filmpjes. Dan is het natuurlijk nog leuker als de kamer feestelijk versierd is. Dit zal vooral de kersverse moeder erg leuk vinden. De foto’s en filmpjes waarop ook de versiering staat kun je dan nog een heel leven terugkijken. Op die manier gaan de geboorte ballonnen langer mee dan alleen op de babyshower of het kraamfeest.

Ballonnen als versiering of als cadeautje

De aanschaf van een geboorte ballon is een kleine moeite die veel plezier oplevert. Of je nu zelf een ruimte wilt versieren met ballonnen of iemand een mooie ballon wilt geven om diegene te feliciteren met het kindje. Hoe meer geboorte ballonnen, hoe meer feestvreugde!