Geboorte Ballonnen

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 64

64 producten

 1. New
 2. New
 3. New
  Roze ballon XL - 90cm
  Roze ballon XL - 90cm
  € 4,45
 4. jum singatune sweet baby girl plaatje-1
  Sweet Baby Girl Sing A Tune Ballon
  € 16,45
 5. It's a Girl Ballon 90cm - per stuk
  It's a Girl Ballon 90cm - per stuk
  € 12,50
 6. It's a Boy Ballon XL 90cm
  It's a Boy Ballon 90cm - per stuk
  € 12,50
 7. Baby Boy Bear Bubbles Ballon 61m
  Baby Boy Bear Bubbles Ballon 61m
  € 14,95
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 64

64 producten

Geboorte Ballonnen Online Kopen

Geboorte ballonnen voor een mooi feest

Wanneer er een kindje is geboren mag hiervoor een groot feest georganiseerd worden. Bij zo'n uniek feest mogen geboorte ballonnen dan ook zeker niet ontbreken. De bijzondere ballonnen zijn speciaal vormgegeven voor het pasgeboren jongetje of meisje. Ze geven de feestelijke gebeurtenis nog meer kleur!

Keuze uit verschillende ballonnen

Van ooievaars tot spenen en kinderwagens: wat voor geboorte ballon je ook zoekt, op Feestwinkel.nl vind je een groot assortiment. De ballonnen zijn bovendien in verschillende vormen beschikbaar, denk aan een stervormige ballon of een ballon in de vorm van een ooievaar. Sommige ballonnen hebben zelfs een opblaasstokje met bijvoorbeeld de ooievaar er boven op. Je kunt al deze ballonnen gebruiken als versiering voor een babyshower of kraamfeest, maar je kunt het ook als cadeau geven aan je vriendin, zus of collega die net bevallen is.

Is het een meisje of jongetje?

Aan de ballon kun je vaak gelijk zien wat het geslacht van het kindje is geworden. Hang de geboorte ballon voor het raam of bij de voordeur, zodat iedereen die langs het huis loopt ziet of het een meisje of jongen is geworden. Er staan verschillende teksten op de ballonnen, zoals “It’s a

girl” of “It’s a boy”.

Leg het moment vast

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone met camera. Leg de babyshower of het kraamfeest vast met foto’s en filmpjes. Dan is het natuurlijk nog leuker als de kamer feestelijk versierd is. Dit zal vooral de kersverse moeder erg leuk vinden. De foto’s en filmpjes waarop ook de versiering staat kun je dan nog een heel leven terugkijken. Op die manier gaan de geboorte ballonnen langer mee dan alleen op de babyshower of het kraamfeest.

Ballonnen als versiering of als cadeautje

De aanschaf van een geboorte ballon is een kleine moeite die veel plezier oplevert. Of je nu zelf een ruimte wilt versieren met ballonnen of iemand een mooie ballon wilt geven om diegene te feliciteren met het kindje. Hoe meer geboorte ballonnen, hoe meer feestvreugde!