Decoratie & Tafelaankleding

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 72

72 producten

 1. New
 2. New
  Baby Roze Vlaggenlijn - 10 meter
  Baby Roze Vlaggenlijn - 10 meter
  € 1,99
 3. New
 4. New
 5. New
 6. New
  Vlaggenlijn It's a Boy - 6 meter
  Vlaggenlijn It's a Boy - 6 meter
  € 4,99
 7. New
 8. New
 9. New
  Baby Roze Tafelkleed - 130x180cm
  Baby Roze Tafelkleed - 130x180cm
  € 3,99
 10. New
 11. Taart Topper Geboorte Jongen
  Taart Topper Geboorte Jongen
  € 1,99
 12. Taart Topper Geboorte Meisje
  Taart Topper Geboorte Meisje
  € 1,99
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 72

72 producten

Geboorte Decoratie Online Kopen

Vier de geboorte van je kind met baby decoratie & tafelaankleding

Is jouw gezin een jongetje of een meisje rijker geworden? Naast de zorg die veel tijd in beslag neemt overheerst liefde, blijdschap en de wil om je geluk met je familie en vrienden te delen. Wat veel gezinnen doen is het ontvangen van bezoek in etappes, op vooraf afgesproken tijdstippen. Een andere populaire mogelijkheid is het organiseren van een kraamfeest. Het grote voordeel hiervan is het feit dat alle bezoek tegelijkertijd komt. Het is even druk, maar ook erg gezellig, zeker als familieleden elkaar al een tijd niet meer hebben gezien. Om te zorgen voor een extra feestelijke sfeer kun je je huis versieren met mooie geboorte decoratie.

Geboorte decoratie voor meisjes en jongens

Geboorte decoratie voor jongens is standaard blauw en voor meisjes roze. Sommigen vinden dit te traditioneel, maar op die manier is het tenminste wel gelijk duidelijk. Met baby decoratie aan de gevel van je huis

of in je voortuin ziet iedereen dat er een kindje geboren is. Denk bij baby decoratie in de tuin bijvoorbeeld aan een afzetlint, ballonnenslinger of raamvlag. Hangdecoratie en ballonnen staan ook erg gezellig in je woonkamer als je bezoek ontvangt. Deze zijn in verschillende vormen, met of zonder prints, verkrijgbaar.

Een tafel versierd met baby decoratie

Bij een kraamfeest hoort natuurlijk ook taart en beschuit met muisjes. Met eetborden en servetten ziet het er allemaal veel feestelijker uit. Wie maanden later de foto's van zijn kraamfeest bekijkt, ziet meteen hoe sfeervol het met geboorte decoratie was en hoe mooi de herinneringen zijn.