Geboorte Jongen

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 99

99 producten

 1. New
 2. New
  Vlaggenlijn lichtblauw - 10mtr
  Vlaggenlijn lichtblauw - 10mtr
  € 0,99
 3. New
 4. New
 5. New
  Babyblauwe Confetti 100gr / 1kg
  Babyblauwe Confetti 100gr / 1kg
  € 1,25
 6. New
 7. New
  Vlaggenlijn It's a Boy - 6 meter
  Vlaggenlijn It's a Boy - 6 meter
  € 5,50
 8. New
 9. New
 10. Baby blauwe honeycomb bol - 30cm
  Baby blauwe honeycomb bol - 30cm
  € 2,70
 11. New
 12. New
 13. New
 14. New
 15. Taart Topper Geboorte Jongen
  Taart Topper Geboorte Jongen
  € 2,20
 16. New
 17. New
  Confetti Frisbee - 2 stuks
  Confetti Frisbee - 2 stuks
  € 1,50
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 99

99 producten

De Mooiste Geboorte Versiering Jongen

Ben je in verwachting van een jongen of wil je je vriendin graag verrassen met een babyshower en ben je zoek naar blauwe feestartikelen? Dan ben je bij Feestwinkel.nl aan het juiste adres. Van slingers en ballonnen tot Hoera een zoon versiering en een opblaas ooievaar: alles wat noodzakelijk is voor een blauw geboortefeestje is hier verkrijgbaar.

Organiseer een babyshower of gender reveal party

Een zwangerschap is een goede reden voor een feestje. Na een geslachtsbepalende echo is het bijzonder om een gender reveal party te organiseren voor familie en vrienden om te laten weten dat er een jongetje geboren zal gaan worden. Daarvoor zijn gender reveal ballonnen uitermate geschikt. Vul de ballon met blauwe confetti en prik de ballon kapot. Succes verzekerd!

Wil je de aanstaande moeder graag verrassen met een feestje, organiseer dan een leuke babyshower. Is het geslacht al bekend en wordt het een jongen, dan is het leuk om de locatie te versieren met allerlei blauwe artikelen. Denk aan Hoera een zoon versiering, baby blauwe ballonnen en vlaggenlijnen en speciale baby shower artikelen, zoals servetjes, slingers of een etagère voor al die blauwe cupcakes. Maak er een gezellige middag van met spelletjes zoals babyvoeding raden en rompertjes versieren of voorspel de naam door hem op te schrijven op de beschrijfbare ballonnen uit ons assortiment.

Alles voor een mooi versierd huis

Na de geboorte van je zoon, kleinzoon of neefje wil je natuurlijk het huis versieren om te laten weten dat hij geboren is en de huiskamer decoreren voor als er bezoek komt. Om buurtgenoten te informeren zijn een tuinbord, een raamvlag of een opblaas ooievaar tegen het raam leuk om te gebruiken. Voor in huis is er ook allerlei mooie geboorte versiering jongen verkrijgbaar, zoals ballonnen, honeycombs en slingers. Alles om het feest van de geboorte compleet te maken!