Geboorte Jongens Ballonnen

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 44

44 producten

 1. Baby Boy Moon Bubbles Ballon 56cm
  Baby Boy Moon Bubbles Ballon 56cm
  € 6,99
 2. It's a Boy Ballon XL 90cm
  It's a Boy Ballon 90cm - per stuk
  € 12,50
 3. Zilveren Folie Ballonnen Set BABY
  Zilveren Folie Ballonnen Set BABY
  € 4,99
 4. Boeket Wensballon Geboorte Jongen- 15 cm
  Wensballon Geboorte Jongen- 15 cm
  € 2,99
 5. Baby Boy Folieballon 46cm
  Baby Boy Folieballon 46cm
  € 4,99
 6. Baby Boy Folieballon 43cm
  Baby Boy Folieballon 43cm
  € 5,99
 7. Baby boy ballonnen 28cm - 25 stuks
  Baby boy ballonnen 28cm - 25 stuks
  € 22,45
 8. Mini figuurballon Geboorte Jongen
  Mini figuurballon Geboorte Jongen
  € 2,45
 9. New
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 44

44 producten

Geboorte Jongens Ballonnen Online Kopen

Er is een jongetje geboren

Iedereen in de straat en in de beide families is inmiddels op de hoogte. Er is een jongetje geboren. En dat moet gevierd worden, maar liever niet meteen. Eerst mogen de ouders bijkomen, de baby mag op krachten komen en wennen aan een dag-nachtritme. Zijn er nog andere kinderen in het gezin, dan moeten zij ook eerst even wennen aan het nieuwe broertje. Maar dan is het zo ver. De geboorte mag gevierd worden, met een gezellig kraamfeest. En wat is er nou gezelliger en feestelijker dan de geboorte jongens ballonnen?

Vier de geboorte van je zoontje met ballonnen

Wie er ook komt op het kraamfeest, van veraf is al te zien waar het feest wordt gevierd. Want je huis en je tuin zijn versierd met smaakvolle en vrolijke blauwe ballonnen en andere versiering. Blauw, de traditionele kleur voor jongens, maakt meteen duidelijk welk geslacht het nieuwe gezinslid heeft. Als je huis echt mag opvallen, dan kan dat met ballonnenslingers die je boven je voordeur, onder raamkozijnen of aan je gevel hangt. Heb je bomen of struiken in je voortuin, dan staat het ook

heel gezellig als je ze met ballonnenslingers verbindt. Wil je elke bezoeker meteen een goed en vriendelijk gevoel geven, hang dan schattige ballonnen in de vorm van babyvoetjes op.

De leukste geboorte jongens ballonnen

Je kunt binnen natuurlijk overal blauwe ballonnen met of zonder tekst ophangen, maar als er kinderen op bezoek komen, laat ze zich dan creatief uitleven. Met een ballonnen knutselset zijn ze gezellig en creatief bezig. Ze kunnen hun kunstwerk als cadeautje aan de baby geven en staan dan niet met lege handen. Creatief de geboorte van jongens met ballonnen vieren geeft mooie momenten die vragen om een foto. Een foto die via social media kan worden gedeeld en met ballonnen er veel gezelliger uitziet.