Geboorte Jongens Slingers

Van hoog naar laag sorteren
van de 15

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
van de 15

15 producten

Slingers Geboorte Zoon

Geboorte Jongens Slingers

Voor een vader en een moeder is de geboorte van een zoon een gedenkwaardig moment in het leven. Als vader wil je de geboorte van een stamhouder natuurlijk groots vieren. Terwijl de moeder aan het uitrusten is van de bevalling is het vaak de taak van de vader om: beschuit met muisjes te halen, een geboortecadeau voor de nieuwe mama te halen, medische zaken en administratie te doen en heel belangrijk; het huis te versieren. Daar hoort bijvoorbeeld een Hoera een zoon slinger bij! Omdat al deze zaken veel zijn om in een kort tijdsbestek uit te voeren heeft Feestwinkel.nl een assortiment van geboorte jongens versiering voor je klaarstaan.

Slingers voor de geboorte van een jongen

Welke slingers zijn er te verkrijgen. Hierboven zie je al een aantal voorbeelden. Blauw is bij de geboorte van een zoon traditioneel. Vroeger was de kleur bij de geboorte van een zoon wit, omdat er simpelweg nog geen blauwe muisjes waren voor de beschuit met muisjes.

Soort slingers en lengte

De hoera een

zoon slingers zijn er in de traditionele vlaggetjes vorm en gedraaide crêpe papier slingers. Altijd leuk zijn de letter slingers geboorte zoon waarin de geboorte van een zoon wordt gemeld. Allemaal hebben de slingers als hoofdkleur blauw. Naast het uitkiezen van een hoera een zoon slinger is het ook belangrijk om alvast van tevoren te bedenken waar je de slinger op gaat hangen. De slingers geboorte zoon hebben verschillende lengtes. Het zou mooi zijn als je zelf kan bepalen waar de slinger komt te hangen in plaats van de lengte van de slinger die bepaald waar hij komt te hangen.

Er is nog maar één ding te zeggen: gefeliciteerd met jullie zoon! Dat hij een fijne toekomst tegemoet mag gaan vol geluk en liefde.