Geboorte Jongens Vlaggen

Van hoog naar laag sorteren
van de 11

11 producten

 1. New
 2. New
 3. New
  Vlaggenlijn It's a Boy - 6 meter
  Vlaggenlijn It's a Boy - 6 meter
  € 4,99
 4. New
 5. New
 6. New
  Warning Sign - Geboorte Jongen
  Warning Sign - Geboorte Jongen
  € 7,50
 7. New
  Gevelvlag XXL - Hoera een Jongen
  Gevelvlag XXL - Hoera een Jongen
  € 8,99
 8. New
  Loper Blauw - per meter
  Loper Blauw - per meter
  € 8,99
Van hoog naar laag sorteren
van de 11

11 producten

Geboortevlag Jongen Online Kopen

Geboorte Jongens Vlaggen

Wordt er binnenkort een jongetje geboren? Altijd leuk om dat te vieren! In Nederland is het traditie om de geboorte van een jongetje te vieren met de kleur blauw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bekende beschuit met blauwe muisjes of de blauwe slingers voor de ramen bij mensen die net een jongen gekregen hebben. Het leuke hiervan is dat de hele buurt gelijk op de hoogte is van het nieuwe buurtgenootje.

De leukste blauwe versiering voor een jongetje!

Om deze fantastische gebeurtenis te vieren en om de geboorte van een jongetje aan te kondigen vind je verschillende vlaggen op Feestwinkel.nl. Denk aan een geboortevlag jongen of geboortespandoek jongen. Alle artikelen voor de versiering van het geboortefeest zijn uiteraard in de traditionele blauwe kleur. De geboortevlag jongen is ontzettend handig en leuk wanneer je de buurt op de hoogte wil stellen van het heugelijke nieuws. Of bijvoorbeeld het geboortespandoek jongen met leuke en feestelijke teksten als: “It's a boy!” of “Hoera een jongen!”. Uiteraard zijn er ook vlaggenlijnen

voor het feestje binnen. Want zeg nou eerlijk: een geboorte dient gevierd te worden!

Vier de geboorte van het kindje

Het vieren van een (aankomende) geboorte kan op veel manieren. Denk bijvoorbeeld aan een babyshower. Hierbij vier je eigenlijk dat het kindje eraan komt, dus nog vóór de geboorte. Vaak wordt er dan lekker taart gegeten en wordt de aankomende moeder overspoeld met cadeaus. Daarnaast is er natuurlijk de gebruikelijke viering na de geboorte: beschuit en muisjes. Tijdens dit kraamfeest mag iedereen natuurlijk het kindje komen bekijken.

Of je nu kiest voor een geboortevlag jongen of geboortespandoek jongen: de artikelen van Feestwinkel.nl zijn zeer handig bij beiden varianten!