Geboorte Meisjes Ballonnen

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 38

38 producten

 1. jum singatune sweet baby girl plaatje-1
  Sweet Baby Girl Sing A Tune Ballon
  € 16,45
 2. It's a Girl Ballon 90cm - per stuk
  It's a Girl Ballon 90cm - per stuk
  € 12,50
 3. Baby Girl Folieballon 46cm
  Baby Girl Folieballon 46cm
  € 4,99
 4. Baby Girl Folieballon 43cm
  Baby Girl Folieballon 43cm
  € 5,99
 5. It's a Girl geboorteballon meisje
  It's a Girl geboorteballon meisje
  € 3,99
 6. Mini figuurballon Geboorte Meisje
  Mini Figuurballon Geboorte Meisje
  € 2,45
 7. New
  Warning Sign - Geboorte Meisje
  Warning Sign - Geboorte Meisje
  € 7,50
 8. New
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 38

38 producten

Geboorte Meisjes Ballonnen

Maak het feest compleet met geboorte meisjes ballonnen!

Wie aan feest denkt, denkt ook aan ballonnen. Bij een geboorte of tijdens een kraamfeest of babyshower mogen ballonnen dus zeker niet ontbreken. Daarom heeft Feestwinkel.nl een groot assortiment aan ballonnen waarvan we zeker weten dat ze bij jou in de smaak zullen vallen.

Feestelijke ballonnen in alle soorten en maten

Als er een dochter op komst is, dan is het leuk om voor de babyshower of voor het kraamfeest meisjes ballonnen in de kleur roze te kopen om te kunnen versieren. Er zijn twee soorten ballonnen verkrijgbaar. Allereerst zijn er folieballonnen die gevuld kunnen worden met helium of opgeblazen kunnen worden via een rietje. Deze ballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Er zijn ronde ballonnen met een afbeelding, maar ook bijzondere exemplaren, zoals een babyfles, een voetje, een kinderwagen en zelfs een ooievaar. Wil je graag een zwevende ballon, bestel dan één van de heliumtanks.

Naast folie ballonnen vind je in ons assortiment ook latex ballonnen die gewoon opgeblazen kunnen worden. Deze ballonnen zijn verkrijgbaar met tekst of als effen kleur. Daarnaast

zijn er ook speciale knoopballonnen, waarmee je een ballonnenslinger kunt maken en de huiskamer of de locatie van de babyshower mooi kunt aankleden. Wil je bijzondere versiering, kies dan voor de Geboorte Meisjes Ballonnen Knutsel Set en verras iedereen met dit vrolijke ballonfiguur tijdens de babyshower of het kraamfeest. Daar wordt iedereen toch blij van!

Alles om de komst van een meisje te vieren

Naast ballonnen kun je natuurlijk nog meer verschillende versiering ophangen tijdens een babyshower of kraamfeest. Bekijk hiervoor het overige geboorte assortiment voor meisjes. Hier vind je mooie geboorte vlaggen, slingers en andere hangdecoratie. Die mogen natuurlijk niet ontbreken! Zo heb je alles in huis om een locatie mooi te versieren voor een babyshower of kraamfeest!