Gender Reveal Party Feestbenodigdheden

Een geslaagde gender reveal party

Is er een baby op komst? En weet je al of het een jongetje of meisje gaat worden? Dan wordt het tijd om dit verblijdende nieuws te vieren! Het geven van een gender reveal party is tegenwoordig een populaire manier om vrienden en familie te laten weten of jouw kleine spruit een jongetje of meisje gaat worden.

Het bekendmaken van het geslacht op jouw gender reveal party

Met behulp van verschillende feestartikelen kun je op een originele manier bekendmaken of je een jongen of meisje krijgt. Zo kun je een pakket kopen met een zwarte ballon die, afhankelijk van het geslacht, gevuld is met roze of blauwe confetti. Tijdens het doorprikken van de ballon zal iedereen gespannen wachten totdat ze eindelijk te zien krijgen of je een jongetje of meisje verwacht. Het is ook een leuke optie om een zwarte ballon van bijna een meter groot aan te schaffen en deze te vullen met roze of blauwe confetti.

Gender reveal versiering

Naast de feestartikelen om iedereen te laten weten of er een jongetje of meisje op komst is, is het erg leuk om ook de rest van de kamer te vullen met diverse gender reveal versiering. Vul de kamer bijvoorbeeld met roze of blauwe ballonnen of kies voor schattige pompoms in blauw en roze. Door tafelconfetti over de tafels te strooien, maak je er een feestelijk geheel van.

Slingers en honeycombs

Naast de keuze voor ballonnen en confetti zijn ook slingers de perfecte gender reveal versiering. Creëer een gender reveal sfeer door pompom slingers op te hangen in combinatie met vlaggenlijnen. Ook slingers gemaakt van crêpepapier zullen het altijd goed doen op jouw feestje. En heb je de feestelijke honeycombs al gezien? De honeycombs in baby roze en baby blauw zullen een echte blikvanger zijn op jouw gender reveal party!