Geboorte Slingers

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 31

31 producten

 1. New
 2. New
  Baby Roze Vlaggenlijn - 10 meter
  Baby Roze Vlaggenlijn - 10 meter
  € 1,99
 3. New
 4. New
 5. New
  Vlaggenlijn It's a Boy - 6 meter
  Vlaggenlijn It's a Boy - 6 meter
  € 4,99
 6. New
 7. New
 8. Letterslinger Hoera een Meisje
  Letterslinger Hoera een Meisje
  € 2,45
 9. New
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 31

31 producten

De mooiste geboorte slingers!

De mooiste geboorte slingers!

Een geboorte mag gevierd worden! Laat iedereen weten of er een jongetje of meisje geboren is door een geboorteslinger op te hangen. Een baby slinger staat symbool voor geluk en voorspoed voor het kindje en is samen met de ooievaar en beschuit met muisjes onlosmakelijk verbonden met een geboorte. Deze slingers zijn er in allerlei vrolijke varianten, van simpele kleine vlaggetjes in een echte meisjeskleur tot stoere jongensslingers met blauwe figuurtjes. Een geboorteslinger maakt de versiering van het huis of de babykamer helemaal af.

Baby slinger voor een babyshower

Een redelijk nieuw gebruik dat is overgewaaid uit Amerika is de babyshower. Dit is een feestelijke bijeenkomst voor de aanstaande moeder waarbij ze van familie en vrienden cadeautjes krijgt die goed van pas kunnen komen als de baby geboren is. Vaak is dit het laatste feestje voordat het kindje geboren is. Wanneer de baby geboren is, wordt er een kraamfeest georganiseerd.

Met een leuke baby slinger, ballonnen en vlaggetjes wordt het feestje een belevenis, helemaal als alles in dezelfde

stijl gehouden wordt. Natuurlijk mag een geboorteslinger niet ontbreken, dit is de ideale versiering om iedereen te laten weten dat er een jongetje of meisje geboren is. En als je weet wat het geslacht van het kindje is, dan kan de baby slinger en de rest van de versiering daarop worden aangepast en vormt het een kleurige herinnering!

Vier de geboorte met een kraamfeest

Een kraamfeest is een mooie gelegenheid om de baby te ontmoeten. Zo'n feest kan natuurlijk niet zonder versieringen en lekkernijen. Met geboorte slingers door het hele huis maak je het snel gezellig en is het mooi versierd. Een leuke mand vol met allerlei kleine presentjes, versierd met een geboorteslinger in het roze of blauw, is een mooi kraamcadeau.