Pensioen

Van hoog naar laag sorteren
van de 12

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
van de 12

12 producten

Pensioen Feestartikelen & Versiering

Vier je pensioen groots

Pensionering is afscheid nemen van collega's en werk en tegelijkertijd vooruit kijken op veel vrije tijd voor leuke activiteiten. Mensen die zo'n belangrijk moment bewust vieren, gaan bovendien positiever hun pensioen in. Voor werkgevers en aanstaande pensionado's dus een goede reden voor een feest. Hier kun je waardering voor elkaar uitspreken en fijne herinneringen ophalen.

Een pensioenfeest vraagt om vrolijke versiering

Wil je als werkgever het feest leuk aankleden of als aanstaande pensionado zelf een gezellige bijeenkomst organiseren? Speciale pensioen versiering vrolijkt elke ruimte op. Versier bijvoorbeeld de deur met een beschrijfbaar deurbord die je zelf van een passende tekst kunt voorzien. Verder kun je pensioen slingers of vlaggenlijnen ophangen in de vorm van verkeersborden met een P van pensioen. Daartussen zitten ronde borden met afbeeldingen van een fiets, vliegtuig of strand voor de nodige voorpret. Diezelfde P van pensioen laat je terugkomen in pensioen ballonnen, hangdecoraties of feestelijke Hawaii kransen. Een aantal van deze artikelen vind je ook terug in een handig pensioen versiering pakket.

Extra versiering pensioen bij de leeftijd artikelen

Wanneer je bijvoorbeeld speciale cijferkaarsen zoekt voor een taart of extra kleurige ballonnen wil ophangen, kun je de pensioen feestartikelen aanvullen met leeftijd artikelen. Denk aan glanzende folieballonnen in de vorm van een cijfer, een stoelversiering of tafelgerei met vrolijke cijfer confetti. Je vindt een uitgebreide collectie bij de leeftijd van 65 jaar. Omdat de meeste cijfers los te krijgen zijn pas je een pensioenleeftijd van 67 jaar gemakkelijk aan met losse zessen en zevens. Veel feestartikelen kun je ook zelf naar wens beschrijven. Verder kun je als versiering aan een waslijn met knijpers foto's met herinneringen aan de werktijd ophangen. Leg ook een gastenboek klaar waar de aanwezigen iets leuks in kunnen schrijven. Zo blijft het pensioenfeest een warme herinnering.