Geslaagd

Geslaagd Versiering & Feestartikelen

Geslaagd? Tijd voor een feestje!

Hoe fijn is het om na hard werken en spannende examens te kunnen vieren dat je geslaagd bent. Dat verdient felicitaties en een feest. Je vindt hier allerlei geslaagd artikelen om het succes te vieren en een spetterende party te geven. Speciale examenoutfits en accessoires zorgen voor extra effect.

Felicitaties en outfits

Iemand die geslaagd is voor school, studie of bijvoorbeeld rijbewijs feliciteer je natuurlijk met een grappige kaart of een bos bloemen. Door een vrolijk gekleurde mini wensballon in het boeket te steken met een persoonlijke tekst op het wenskaartje wordt het een speciaal cadeau. Heel leuk is ook om een grote geslaagd ballon te geven met kleurige opdruk of in de vorm van een omhooggestoken duim. De geslaagde zelf maakt extra indruk in een speciale afstudeertoga. Er is een toga voor zowel heren en dames. Met een vierkant afstudeer hoedje erbij, zwart of in de kleuren van de Nederlandse vlag, maak je de outfit helemaal af.

Een geslaagd feestje hoort erbij

Natuurlijk wil je vieren dat je een mijlpaal hebt bereikt en misschien is het ook een moment om afscheid te nemen van andere geslaagden. Dit doe je in stijl met een gezellig feest. Je vrienden nodig je uit met grappige rugzak uitnodigingen. Je hangt een geslaagd vlag uit en versiert de ramen met opblaasletters, die geleverd worden met zuignapjes. De feestruimte wordt gezellig met speciale geslaagd feestartikelen. Denk aan een geslaagd spandoek met bijpassende geslaagd slingers, kleurige honeycomb waaiers en natuurlijk veel ballonnen met opdruk. Tijdens het feest zijn de speciale plastic bekers erg leuk en handig. Ze breken niet en het scheelt afwas. Hapjes maak je extra feestelijk met de vrolijke geslaagd prikkertjes. Naast de geslaagd versiering vind je bij de verjaardag versiering leuke party decoratie die hier prima bij past. Alles voor een geslaagd feest!