Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Carnaval Versiering

Carnaval Versiering

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
van de 54

54 producten

 1. Gele Vlaggenlijn - 10 meter
  Gele Vlaggenlijn - 10 meter
  € 1,95
 2. Vlaggenlijn effen blauw - 10mtr
  Vlaggenlijn effen blauw - 10mtr
  € 1,95
 3. Gele ballonnen 13cm 20 stuks
  Gele ballonnen 13cm 20 stuks
  € 2,45
 4. Gele ballon XL - 90cm
  Gele ballon XL - 90cm
  € 4,45
 5. Appelgroene ballon XL - 90cm
  Appelgroene ballon XL - 90cm
  € 4,45
 6. 3d Bord Alaaf 46cm
  3d Bord Alaaf 46cm
  € 3,95
 7. Afzetlint Alaaf Geel 15 meter
  Afzetlint Alaaf Geel 15 meter
  € 2,45
 8. New
  Confetti Kanon Goud
  Confetti Kanon Goud
  € 4,95
 9. New
  Confetti Kanon Zilver
  Confetti Kanon Zilver
  € 4,95
 10. Deurgordijn folie zwart
  Deurgordijn folie zwart
  € 6,45
 11. Confetti Kanon Rood
  Confetti Kanon Rood
  € 4,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
van de 54

54 producten

Carnaval Versiering Online Kopen

Feestelijke carnaval versiering

Is carnaval weer in aantocht? Met uiteenlopende soorten carnaval versiering, zoals carnaval slingers of ballonnen in verschillende kleuren krijg je pas echt een feestelijke stemming!

Begin het feest goed

Het feest begint natuurlijk al bij binnenkomst. Plaats in de deuropening een deurgordijn in een opvallende kleur en laat de gasten meteen in een feestelijke stemming komen. Maak gebruik van verschillende spandoeken of kies voor een opvallende roze loper. Zet de omgeving af met een carnaval afzetlint en besprenkel de gasten bij binnenkomst met confetti. De confetti kanonnen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Ook leuk: strooi serpentines in uiteenlopende kleuren in het rond!

Uiteenlopende carnavalsversieringen

De carnavalsversieringen zijn niet weg te denken bij een geslaagd carnavals feestje. De omgeving omtoveren in een feestelijke setting is met behulp van uiteenlopende carnaval decoratie geen enkel probleem. Hang slingers op in verschillende kleuren en plaats overal waar je maar kan kijken pompons. Ook gezellige vlaggenlijntjes zullen het prima doen in de carnaval setting. Bij het uitzoeken van vlaggenlijnen kan er gekozen worden voor effen kleuren, maar ook voor een carnaval vlaggenlijn met tekst en afbeelding.

Varieer met ballonnen in de mooiste kleuren

Ballonnen, er kunnen er niet genoeg van aanwezig zijn! Kies uit ballonnen met diverse neon kleuren, zoals ballonnen in het groen, geel, blauw, oranje of rood. Zijn er veel ballonnen nodig? Kies dan voor een meerkleurige set met 100 stuks of voor een set met 50 of 25 ballonnen. Weleens gehoord van een ballonnenslinger? Combineer deze met losse ballonnen en alle andere carnaval decoratie en het feest kan losbarsten!