Halloween Make-Up/Schmink/Cremes

Halloween Make Up/Schmink

Je Halloween outfit maak je helemaal af met griezelige make-up. Ga je als zombie, clown of heks? Dan kun je kiezen voor één van de kant-en-klare Halloween make-up sets bij Feestwinkel.nl, zodat je alle benodigdheden in één keer hebt. Maar ook vind je losse make up, zodat je alleen de kleur die je nodig hebt hoeft te bestellen.

Halloween schmink: tips, tricks and treats

Als je een “trick or treat” trektocht wilt doen verkleed als heks, dan mag je gerust vreemde kleuren op je gezicht gebruiken. Een groene snoet met Halloween make up en zwarte oogschaduw is een must. Je ziet er meteen uit als een enge heks! Je kan ook gaan voor een fantasiemotief en bijvoorbeeld een groot spinnenweb op je gezicht aanbrengen. Spookachtig en mooi tegelijk!

Voor een echte zombie-look kun je rode Halloween schmink als nep bloed dan niet vergeten. Dan lijkt het net alsof je echte verwondingen in je gelaat hebt. Een bleke huidskleur, zoals van een vampier? Kies dan voor witte make-up. Heel erg angstaanjagend is dat! Kortom, Halloween make up kopen? Je kan het zo eng niet bedenken of het bestaat.

Als je dan naast de enge make up ook nog een pruik draagt, zal iedereen zich verwonderen en zie je er behoorlijk griezelig uit. Een enge clown doet het ook altijd goed op Halloween. Wees maar zeker dat je iedereen de kriebels op het lijf jaagt!

Halloween make up kopen om te griezelen

Met de verschillende kleuren glittergel maak je het qua make up helemaal af. Zo ben je onherkenbaar als je om snoepjes gaat bedelen bij de mensen in de buurt. Ook voor een feestje gedurende het jaar komt deze make up heel goed van pas. Kortom, je Halloween is pas compleet als je de juiste Halloween make up hebt!