Zomerse Opblaasartikelen voor jouw Feest

De leukste zomerse opblaasartikelen

Wanneer het zomerse weer er aankomt, trekt heel Nederland massaal naar buiten en worden zwembaden, meren en zeeën druk bezocht. Niets zo lekker om op een zomerse dag verkoeling te zoeken in het water. Dat wordt nóg leuker wanneer je je zomerse opblaasartikelen mee het water in neemt. De opblaasartikelen zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor in het water. Wat dacht je van een themafeestje of een poolparty waarbij opblaasbare giraffen, flamingo’s of aapjes voor de nodige versiering zorgen? Laat het feest maar beginnen!

Opblaasartikelen voor een zomerse poolparty!

Het assortiment van Feestwinkel.nl is zeer gevarieerd. Je vindt er bijvoorbeeld Hawaii opblaasartikelen, een opblaasbare leeuw of een opblaasbare banjo. Ook de formaten zijn heel divers. Zo is de opblaasbare papegaai, die je ook echt op je schouder kunt zetten, ongeveer 28cm, terwijl de leeuw maar liefst 80cm is. Sommige opblaasbare artikelen hebben ook nog een andere functie, namelijk om drankjes koel te houden. Gooi de koeler vol met ijsblokjes en leg de drankjes erin. Zo houd je je drankjes lekker koel in de zomer! Maar naast het feit dat het heel handig is, is het natuurlijk ook een leuke decoratie tijdens een poolparty.

Een onvergetelijke zomer

Maak er een onvergetelijke zomer van op het strand of pak uit tijdens een poolparty. Een opblaasbare palmboom, aap en andere wilde dieren kunnen natuurlijk niet ontbreken op het junglefeest. Tijdens een poolparty of ander zomers feestje is de muziek ook van belang. Kies voor een opblaasbare microfoon, band set, saxofoon of akoestische gitaar. Dat wordt gegarandeerd een avond met héél veel plezier en de beste songs!