Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Bierfeest / Oktoberfest

Bierfeest / Oktoberfest

Oktoberfestwinkel & Bierfeest Feestartikelen

Vier Oktoberfest: het feest van het bier

Elk jaar is het in München en omstreken het spektakel van het jaar. Tijdens het jaarlijkse Oktoberfest vieren onze oosterburen hun liefde voor bier, gezang en gezelligheid. Wie er ooit is geweest, kan dat beslist beamen. De grote overdekte terrassen, de lange tafels en banken, de enorme pullen bier en het stevige Duitse voedsel dat hier zo goed mee samengaat, je ziet het in één oogopslag. Sommige mensen zitten gezellig mee te drinken in hun normale, dagelijkse kleding. Maar je geniet pas echt van een bierfeest als het Oktoberfest als je de juiste Oktoberfest kleding draagt.

De mooiste Oktoberfest artikelen

Wil je het Oktoberfest bij jou thuis vieren met leuke Oktoberfest feestartikelen? Of ga je naar elk bierfeest in een Oktoberfest outfit? Als heer zie je er fantastisch uit in een stoer overhemd met lederhosen. Dames die een mooie en sexy dirndl aantrekken, vallen zeker op een positieve manier op. Maar in onze Oktoberfest winkel vind je naast kleding ook andere Oktoberfest feestartikelen. Zo kun je kijken naar speciale Oktoberfest brillen in de kleuren van de Duitse vlag of naar brillen met bierpul versieringen. Zo staat een Oktoberfest tiara altijd goed bij dames. Of wat te denken van zo'n handige bierhoed zodat jij je handen vrij hebt?

Kijk eens in onze Oktoberfest winkel

Organiseer je eigen bierfeest en kijk in onze winkel voor mooie Oktoberfest versiering. Vlaggen, deurborden en spandoeken, je vindt het hier allemaal. Nodig al je familie en vrienden uit, regel een goede tap en laat het bier maar stromen. Zing luidkeels al je vrolijke liedjes, proost op elkaars gezondheid en geniet van de gezelligheid die je zelf hebt gecreëerd in je goed zittende Oktoberfest kleding en de vele vrolijke Oktoberfest artikelen.