Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Oktoberfest Hoeden & Tiara's

Oktoberfest Hoeden & Tiara's

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
van de 11

11 producten

 1. Bavaria Hoed Blauw-Wit Koord - Thumbnail image
  Bavaria Hoed Blauw-Wit Koord
  € 3,95
 2. Hoed Bier - Thumbnail image
  Hoed Bier
  € 5,95
 3. Oktoberfest Hoed Werner
  Oktoberfest Hoed Werner
  € 4,95
 4. Grijze Tiroler Hoed
  Grijze Tiroler Hoed
  € 5,95
 5. Oktoberfest Bayern Punthoed Rood-Wit
  Oktoberfest Bayern Punthoed Rood-Wit
  € 4,45
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
van de 11

11 producten

Oktoberfest Hoeden en Tiara's

Oktoberfest Hoeden & Tiara's

Het jaarlijkse Oktoberfest is het grootste bierfestival ter wereld. Bij zo'n grote en unieke gebeurtenis hoort natuurlijk ook een geheel eigen kledingstijl. Zowel de mannelijke als de vrouwelijke bezoekers van dit evenement kleden zich op traditionele Beierse wijze met feestelijke accessoires. Ook kenmerkend van deze stijl zijn de typische Tiroler hoeden. Ga jij zelf naar het Oktoberfest of heb je een soortgelijk bierfestival dichter bij huis? Maak dan je outfit compleet met één van de verscheidene hoeden of tiara's.

Met een klassieke Oktoberfest hoed zit je altijd goed

Een traditionele Oktoberfest hoed is blauw en wit van kleur. Dit zijn de kleuren van de vlag van Beieren. Daarom vind je deze kleuren ook veelal terug in onze verschillende producten. Voor een authentieke look is er het Tiroler hoedje in diverse vormen, kleuren en maten.

De multifunctionele bierhoed

Natuurlijk is het extra handig als je hoofddeksel ook nog eens functioneel zou zijn. Naast een feestelijke verschijning dienen onze bierhoeden ook als houder voor maximaal zes glazen bier. Zo kun je makkelijk bier bestellen voor anderen terwijl je je handen vrij houdt. Dat is wel zo handig op een bierfestival. Bovendien zal je gezelschap je dankbaar zijn.

Tiara's met Oktoberfest hoedje

De tiara's in ons assortiment beschikken allemaal over een klein Oktoberfest hoedje. Deze zijn vooral geschikt voor de vrouwelijke feestgangers. Met één van de vrolijke en makkelijk te dragen tiara's ben je helemaal klaar om te feesten in stijl.

Voor ieder wat wils

Voor een echt opvallende verschijning is er de hoed in de vorm van een glas bier of de blauw-witte politiepet. Ga jij voor klassiek, functioneel of uitdagend? De keuze is aan jou. Een Oktoberfest verdient de juiste aandacht en met deze producten zit jij in ieder geval altijd goed!