Oktoberfest Hoeden & Tiara's

Van hoog naar laag sorteren
van de 21

21 producten

 1. New
  Tiroler Alpen hoed
  Tiroler Alpen hoed
  € 5,99
 2. Grijze Tiroler Hoed
  Grijze Tiroler Hoed
  € 5,99
 3. New
 4. Sale
  Bavaria Hoed Blauw-Wit Koord - Thumbnail image
  Bavaria Hoed Blauw-Wit Koord
  Normale prijs € 3,99 Aanbiedingsprijs € 2,95
 5. Trilby Hoed Duitsland
  Trilby Hoed Duitsland
  € 4,99
 6. New
 7. New
  Tiara Bloemen en Lint
  Tiara Bloemen en Lint
  € 3,99
 8. New
  Tiara Bloemen Oktoberfest
  Tiara Bloemen Oktoberfest
  € 2,75
 9. Sale
  Verentooi Duitsland
  Verentooi Zwart-Rood-Geel Duitsland
  Normale prijs € 14,99 Aanbiedingsprijs € 9,95
Van hoog naar laag sorteren
van de 21

21 producten

Oktoberfest Hoeden en Tiara's

Tijdens het Oktoberfest draag je natuurlijk een Oktoberfest hoed in typische Beierse blauw-witte stijl. Bij Feestwinkel.nl vind je alle soorten tiroler hoedjes en tiara's. Het jaarlijkse Oktoberfest is het grootste bierfestival ter wereld. Bij zo'n grote en unieke gebeurtenis hoort natuurlijk ook een geheel eigen kledingstijl. Zowel de mannelijke als de vrouwelijke bezoekers van dit evenement kleden zich op traditionele Beierse wijze met feestelijke accessoires. Ook kenmerkend van deze stijl zijn de typische Tiroler hoeden. Ga jij zelf naar het Oktoberfest of heb je een soortgelijk bierfestival dichter bij huis? Maak dan je outfit compleet met één van de verscheidene hoeden of tiara's.

Met een klassieke Oktoberfest hoed zit je altijd goed

Een traditionele Oktoberfest hoed is blauw en wit van kleur. Dit zijn de kleuren van de vlag van Beieren. Daarom vind je deze kleuren ook veelal terug in onze verschillende producten. Voor een authentieke look is er het Tiroler hoedje in diverse vormen, kleuren en maten.

De multifunctionele bierhoed

Natuurlijk is het extra handig als je hoofddeksel ook nog eens functioneel zou zijn. Naast een feestelijke verschijning dienen onze bierhoeden ook als houder voor maximaal zes glazen bier. Zo kun je makkelijk bier bestellen voor anderen terwijl je je handen vrij houdt. Dat is wel zo handig op een bierfestival. Bovendien zal je gezelschap je dankbaar zijn.

Tiara's met Oktoberfest hoedje

De tiara's in ons assortiment beschikken allemaal over een klein Oktoberfest hoedje. Deze zijn vooral geschikt voor de vrouwelijke feestgangers. Met één van de vrolijke en makkelijk te dragen tiara's ben je helemaal klaar om te feesten in stijl.

Voor een echt opvallende verschijning is er de hoed in de vorm van een glas bier of de blauw-witte politiepet. Ga jij voor klassiek, functioneel of uitdagend? De keuze is aan jou. Een Oktoberfest verdient de juiste aandacht en met deze producten zit jij in ieder geval altijd goed!