Oktoberfest Pruiken

Van hoog naar laag sorteren
van de 6

6 producten

 1. New
  Pruik Heidi Licht Blond
  Pruik Heidi Licht Blond
  € 13,25
 2. New
  Fel Blauwe Pruik met Krullen
  Fel Blauwe Pruik met Krullen
  € 11,95
 3. New
  Pruik Hanenkam Duitsland
  Pruik Hanenkam Duitsland
  € 10,95
 4. New
  Afro Pruik Duitsland
  Afro Pruik Duitsland
  € 8,75
 5. New
  Pruik Lang Haar Pony Blond
  Pruik Lang Haar Pony Blond
  € 9,50
 6. New
  Pruik Heino Blond
  Pruik Heino Blond
  € 9,50
Van hoog naar laag sorteren
van de 6

6 producten

Oktoberfest Pruiken

Een pruik nodig voor Oktoberfest? Geen probleem bij Feestwinkel.nl! Met onze Oktoberfest pruiken kom je helemaal in (Tiroler) stijl. Bestel nu eenvoudig online. Het jaarlijkse Oktoberfest geldt als een waar volksfeest dat gepaard gaat met traditionele gebruiken en uitingen. Een belangrijk onderdeel hiervan is de typische Tiroler klederdracht van de gasten. Om je Oktoberfest outfit nog eens extra glans te geven kun je kiezen uit een van onze bijpassende Oktoberfest pruiken. Zo ben jij helemaal klaar voor dit grootse festijn!

Een pruik maakt je Tiroler look compleet

Voor de dames hebben wij de welbekende Heidi look, de perfecte stijl voor een bierfeest. De pruiken verschillen in dikte van de vlechtjes, kleur (blond of bruin) en ze zijn verkrijgbaar met of zonder strikjes. Voor de ietwat neutralere uitstraling kun je ook voor een stijlvolle lange blonde pruik kiezen. De pruiken zijn makkelijk te combineren met je outfit en andere feestartikelen. Voor een meer uitdagende optie is er ook nog de felblauwe pruik met krullen. Deze originele pruik heeft verschillende blauwtinten.

Voor de mannen hebben wij de enige echte Heino pruik, gebaseerd op de excentrieke Duitse volkszanger. Met dit blonde, stijlvolle exemplaar zal jouw aanwezigheid niet zomaar ongemerkt voorbij gaan. Bovendien is ook deze pruik makkelijk te combineren met de rest van je Oktoberfest outfit. 

Comfort en veiligheid boven alles

Naast het uiterlijk vertoon is het natuurlijk ook belangrijk dat je je prettig voelt met een pruik om al je aandacht te kunnen richten op het maken van plezier. Alle pruiken in ons assortiment zijn zeer comfortabel en relatief licht in gewicht. Wij raden aan om een haarnetje te gebruiken voor meer hygiëne en comfort. De pruiken zijn brandvertragend behandeld voor meer veiligheid. Kortom, een karakteristieke Oktoberfest pruik is een feestelijke toevoeging aan jouw kostuum en maakt het feest compleet!