Toppers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Toppers Kleding & Accessoires

Vier samen met René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smith het meezingfeest van het jaar! Het thema van de Toppers in Concert 2020 is Special Christmas edition. Ben je op zoek naar Kerstaccessoires zoals boa's, hoeden, pruiken, kleding en te gekke Kostuums, bij Feestwinkel.nl ben je aan het juiste adres. De zanggroep de Toppers geeft elk jaar een concert genaamd Toppers in Concert. Ga jij dit jaar naar het feest Toppers in Concert? Zorg dan dat je verkleed gaat in de juiste stijl. Het feest heeft namelijk elke editie een ander thema. Op Feestwinkel.nl vind je diverse Toppers kleding en accessoires die bij het thema passen!

Over de Toppers

De Toppers is een groep zangers uit Nederland. Deze groep is in 2005 opgericht en bestond toen uit Gerard Joling, René Froger en Gordon Heuckeroth. In de afgelopen jaren is deze formatie een aantal keer veranderd. Zo is Jeroen van der Boom in 2009 lid geworden van de groep en is Gordon er in 2012 mee gestopt. In 2017 is Jan Smit aangekondigd als de nieuwe vierde Topper. Tegenwoordig bestaat de zanggroep dus uit René Froger, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Jan Smit.

Toppers 2019 thema

Het thema van Toppers in Concert 2020 is Special Christmas Edition. Bij een concert van de Toppers mag je uitpakken met je outfit. Ga bijvoorbeeld in een compleet kostuum naar het feest. Mocht je het liever houden bij een aantal accessoires, kan dat natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor een roze hoge hoed met een roze glitter strikje. Of je nu kiest voor een complete Toppers outfit of een aantal accessoires: op Feestwinkel.nl vind je genoeg Toppers 2020 kleding voor zowel dames als heren en in kleine en grote maten.