Toppers Kleding & Accessoires

De zanggroep de Toppers geeft elk jaar een concert genaamd Toppers in Concert. Ga jij dit jaar naar het feest Toppers in Concert? Zorg dan dat je verkleed gaat in de juiste stijl. Het feest heeft namelijk elke editie een ander thema. Op Feestwinkel.nl vind je altijd Toppers kleding en accessoires die bij het thema passen!

Over de Toppers

De Toppers is een groep zangers uit Nederland. Deze groep is in 2005 opgericht en bestond toen uit Gerard Joling, René Froger en Gordon Heuckeroth. In de afgelopen jaren is deze formatie een aantal keer veranderd. Zo is Jeroen van der Boom in 2009 lid geworden van de groep en is Gordon er in 2012 mee gestopt. In 2017 is Jan Smit aangekondigd als de nieuwe vierde Topper. Tegenwoordig bestaat de zanggroep dus uit René Froger, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Jan Smit.

Toppers 2017 thema

Het thema van Toppers in Concert 2017 is “Wild West, Thuis Best” en de dresscode is “glitter country rood”. Verkleed je dus als stoere cowboy, sexy cowgirl of indiaan! Bij een concert van de Toppers mag je uitpakken met je outfit. Ga bijvoorbeeld in een compleet indianen kostuum naar het feest. Mocht je het liever houden bij een aantal accessoires, kan dat natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor een rode cowboy hoed met een rood glitter strikje. Of je nu kiest voor een complete outfit of een aantal accessoires: op Feestwinkel.nl vind je genoeg Toppers 2017 kleding.