Onesies Pakken

Onesies worden steeds populairder. Eerst waren het voornamelijk kinderen die in een onesie rond liepen, maar tegenwoordig dragen veel volwassenen ook onesies. Of dit nu is voor een (verkleed)feest of om lekker in op de bank te zitten. Met een onesie ben je bovendien snel verkleed!

Wat is een onesie?

Een onesie is een comfortabel kledingstuk dat uit één geheel bestaat. Meestal wordt het gebruikt als comfortabele kleding voor thuis, maar tegenwoordig worden ze ook steeds vaker op straat of naar een (verkleed)feestje gedragen. Zowel volwassenen als kinderen lopen in dit kledingstuk rond.

Onesie dieren

Eén van de meest populaire onesies is een onesie dieren. Met een dieren onesie ben je snel verkleed en zie je er geweldig uit. Wat is jouw favoriete dier? Op Feestwinkel.nl vind je allerlei dieren onesies: van een giraffe tot een papegaai of varken. Jouw favoriete dier zit er vast tussen!

Dieren onesies voor koppels en groepen

Je kunt ervoor kiezen om als duo of koppel samen met je partner of vriend(in) dezelfde onesie aan te doen, maar je kan ook juist allebei een andere onesie aan doen. Gaan jullie allebei als een pinguïn of gaat de één verkleed als tijger en de ander als leeuw? De keuze is aan jou!

Hetzelfde geldt als je met een groep allemaal een onesie aan wilt doen naar een (verkleed)feest of festival. Gaan jullie allemaal als hetzelfde dier of kies je één van elke diersoort? Als je voor het laatste kiest, zijn jullie samen een heel dierenrijk. Het enige wat je moet onthouden is welke dieren er in de groep zitten om elkaar niet kwijt te raken.

Tenslotte kun je, als je met een hele grote groep bent, van elke twee stuks bestellen. Wanneer iedereen dan bij elkaar is, ziet het er net uit als de Ark van Noach!

Onesies voor kinderen en volwassenen

Een onesie is niet alleen leuk voor kinderen om zich in te verkleden. Tegenwoordig wordt een onesie ook vaak door volwassenen gedragen. Speciaal voor een (verkleed)feest of gewoon om in op de bank te zitten. Er is bovendien genoeg keuze qua onesies voor volwassenen. Je kunt kiezen uit bijna elk dier dat je kan bedenken: van een panda tot een schaap. Bovendien zijn alle onesies geschikt voor zowel mannen als vrouwen.