Boeven / Gevangene Kostuums

Van hoog naar laag sorteren
van de 8

8 producten

 1. Boeven Pakje Jongens - Kindermaat
  Boeven Pakje Jongens - Kindermaat
  € 11,99
 2. Boeven Kostuum 3-delig - Volwassenen
  Boeven Kostuum 3-delig - Volwassenen
  € 19,99
 3. Maffia Gangster Kostuum Dames
  Maffia Gangster Kostuum Dames
  € 29,99
 4. Gevangenis Glitter Jurk - Dames
  Gevangenis Glitter Jurk - Dames
  € 29,99
 5. Sale
  Schakelketting met Slot 123cm
  Schakelketting met Slot 123cm
  Normale prijs € 10,45 Aanbiedingsprijs € 7,85
 6. Sale
  Luxe Zwarte Bandieten Snor
  Luxe Zwarte Bandieten Snor
  Normale prijs € 7,99 Aanbiedingsprijs € 5,95
Van hoog naar laag sorteren
van de 8

8 producten

Boevenpak nodig? Shop nu online

Geen feest zo stoer als met een boevenpak als kostuum

Wie zegt dat een feestje saai moet zijn? Met een goed kostuum aan kan elk feest een echte fuif worden. Dit doe je bijvoorbeeld met een boevenpak tijdens carnaval. Carnaval is een feest waarbij iedereen zich opperbest verkleed als één van de favoriete karakters. Het is ook erg leuk om een keertje als een echte bad guy of bad girl op een feest te verschijnen. Dit geldt niet alleen voor kinderen: ook volwassenen kunnen zich kleden in een leuk boevenpak dames of boevenpak heren. Om een feest geheel in thema te vieren is het natuurlijk leuk als iedereen zich ook hetzelfde kleedt en dat kan nu met de kleding uit de boevenpakken collectie.

Pakken voor iedereen

De pakken uit deze collectie zijn voor iedereen, voor zowel jong als oud. Hierdoor kan het feestje worden gevierd met bijvoorbeeld de hele familie. Een boevenpak kind is natuurlijk speciaal gemaakt voor de kleinsten onder ons. Het pakje voor jongens en meisjes is inclusief een kogel voor aan de benen en een hoofddeksel. Uit de volwassenen pakken heb je de keuze uit boevenjurken voor vrouwen tot aan het pak van Al Capone voor heren die geheel in stijl naar het feest willen komen. Voor een stoere kleine jongen is er ook een cool maffiapak beschikbaar. Voor iedereen een kostuum, dat is toch leuk!

Nog nooit zo’n geslaagd feest

Met de boevenpakken uit deze collectie wordt het zeker een geslaagd feest. Het is niet alleen zo dat iedereen in hetzelfde thema gekleed is, maar iedereen ziet er ook nog eens fantastisch uit. Dit wordt een feest die niemand meer zo snel zal vergeten. Shop nu online en voordat je het weet ben je al verkleed als boef/gevangene.