Piloten / Stewardess Kostuums

Van hoog naar laag sorteren
van de 10

10 producten

 1. Sale New
  Planes Dusty Pilotenpak Kindermaat
  Planes Dusty Pilotenpak Kindermaat
  Normale prijs € 79,99 Aanbiedingsprijs € 69,95
 2. Blauw Stewardess Kostuum 3-delig
  Blauw Stewardess Kostuum 3-delig
  € 18,99
 3. Stewardess Jurkje Heren - Main image
  Stewardess Jurkje Heren
  € 24,99
 4. Sale
  Luxe Pilotenpak Heren - Thumbnail image
  Luxe Pilotenjasje Heren
  Normale prijs € 29,99 Aanbiedingsprijs € 22,45
 5. Piloten pet zwart
  Piloten pet zwart
  € 6,99
 6. Pet stewardess blauw
  Pet stewardess blauw
  € 4,45
 7. New
  Muts Piloot Jackson - Thumbnail image
  Piloten cap Jackson
  € 6,25
 8. Pilotenbril spiegelglazen
  Pilotenbril spiegelglazen
  € 4,45
 9. Sale
 10. Pilotenbril met zwarte glazen
  Pilotenbril met zwarte glazen
  € 3,99
Van hoog naar laag sorteren
van de 10

10 producten

Piloten / Stewardess Kostuums Online Kopen

Voor even een echte piloot of stewardess

Thema feesten zijn erg populair en zorgen vaak voor een onvergetelijke avond. Een voorbeeld van een thema feest is een feest waar als piloot of stewardess entree gemaakt mag worden. Maar ook carnaval kan een geschikte aangelegenheid zijn om als een bemanningslid van het vliegtuig te verschijnen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een geschikte outfit wanneer je als piloot of stewardess op het feest wil verschijnen.

Stewardess kleding

Een stewardess pakje is niet zomaar een simpel pakje: juist de kledingstukken van stewardessen zijn voorzien van de kleinste details. Zo heeft elk stewardess outfit een bijpassend hoedje en kan er gekozen worden uit pakjes in verschillende kleuren, zoals rood, donkerblauw of lichtblauw. Combineer het pakje met mooie hakjes en de stewardess is klaar om op het feest te verschijnen.

Piloten kleding

Bij een stewardess hoort natuurlijk ook een piloot. Een piloot kostuum is gelukkig niet lastig te vinden. Wanneer je beschikt over een donkere broek kan er in combinatie met een luxe pilotenjasje al snel een piloten uitstraling gecreëerd worden. Combineer het geheel met een pilotenbril en piloten pet en de outfit is gereed. Wanneer de voorkeur ligt bij het aanschaffen van een compleet geheel, kan er ook voor een volledig pilotenkostuum gekozen worden. De andere feestgangers zullen twijfelen of de drager van het pilotenpak niet direct uit zijn werk is gekomen.

Overige mogelijkheden

Voor kinderen en volwassenen is het ook mogelijk om als straaljager het feest te betreden. Het is bijvoorbeeld een leuke optie om vader en kind samen om te toveren tot straaljager. Mannen die wel houden van wat hilariteit en het niet erg vinden om in het middelpunt van de belangstelling te staan, kunnen er zelfs voor kiezen om als stewardess verkleed te gaan. Het stewardess pakje voor heren heeft een grotere maat en het jurkje zal als gegoten zitten!