Priesters, Nonnen & Religie

Van hoog naar laag sorteren
van de 4

4 producten

 1. Monnik Kostuum Heren One Size
  Monnik Kostuum Heren - One Size
  € 24,99
 2. Sale
  Kardinaal Kostuum Heren M-L
  Kardinaal Kostuum Heren M-L
  Normale prijs € 24,99 Aanbiedingsprijs € 18,70
 3. Sale
  Wit Engelen Jurkje Meisjes
  Wit Engelen Jurkje Meisjes
  Normale prijs € 12,45 Aanbiedingsprijs € 9,35
 4. Sale
  Monnik Kostuum Heren
  Monnik Kostuum Heren
Van hoog naar laag sorteren
van de 4

4 producten

Priesters, Nonnen & Religie Kostuums

Priesters, Nonnen & Religie

Altijd eens willen weten hoe het zou zijn om een non, priester of monnik te zijn? Ga dan tijdens een themafeestje verkleed als één van deze religieuze beroepen. Laat je fantasie spreken en kies één van de grappige religieuze outfits uit ons assortiment waarmee jij denkt het meest mee op te gaan vallen. Kruip zo goed als je maar kan in de huid van de serieuze en strenge pater, hang de joviale paus uit of speel de verleidelijke en ondeugende non waarvan alle andere nonnen in het klooster schande spreken!

Wij hebben verschillende religieuze kostuums in ons assortiment. Denk aan een nonnen kostuum, priester kostuum, kardinaal kostuum, pater kostuum of zelfs een paus kostuum. Waar je ook naar op zoek bent: er is genoeg keuze!

Enkele ideeën

Voor de feest vierende dames hebben we natuurlijk ook het sexy nonnenkostuum. Wat zou je ervan denken om samen met een groep vriendinnen allemaal als non verkleed te gaan. Dan kunnen jullie zelfs je eigen "Sister Act" op te voeren, waarbij jullie allemaal gekleed zijn in dezelfde nonnen outfit. Het sexy non kostuum is al jaren één van de toppers op elk feest.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om allemaal een ander religieus kostuum aan te doen. Als je dan met groep naar een thema of verkleedfeestje gaat, vallen jullie zeker op! Ook zijn deze kostuums erg leuk voor carnaval of Halloween.

Maak je outfit af met accessoires

Met bijpassende accessoires zoals een kruis om je nek of een bijbel maak je een outfit helemaal af. Bovendien kan je dan nog beter in je rol kruipen. Voor welk kostuum je ook kiest, het wordt zeker een geslaagd feest!