Egyptische Kleding

Van hoog naar laag sorteren
van de 7

7 producten

 1. Egyptische Cleopatra Pruik
  Egyptische Cleopatra Pruik
  € 11,45
 2. Sale
  Oogmasker Farao
  Oogmasker Farao
  Normale prijs € 4,99 Aanbiedingsprijs € 3,70
 3. New
  Goudkleurige Egyptische Armband
  Goudkleurige Egyptische Armband
  € 5,99
 4. Sale
  Egyptische Slaven Armband
  Egyptische Slaven Armband
  Normale prijs € 14,45 Aanbiedingsprijs € 7,20
 5. Sale
Van hoog naar laag sorteren
van de 7

7 producten

Egyptische Kleding & Accessoires

Op een feest met een Egyptisch thema of tijdens carnaval is deze Egyptische kleding met toebehoren zeker een succes. Natuurlijk kun je verkleed gaan in een Cleopatra kostuum. Ga je samen met een vriend? Overtuig hem om een Farao kostuum aan te trekken, zodat jullie goed bij elkaar passen. Cleopatra's jurk is lang en voorzien van een riem, kroon met tulen sleep, kraag en armbanden in Egyptische stijl. De farao draagt dezelfde kleuren en accessoires, maar dan als mannelijk kostuum. Werk met make-up voor Egyptisch aangezette ogen, draag bruine of gouden leren sandalen en het feest kan beginnen. Voor meisjes is er een eigen Cleopatra kostuum, ook leuk voor een kinderfeestje met Egyptisch thema.

Eens iets anders dan Cleopatra?

Naast Cleopatra kun je ook kiezen voor een Egyptisch kostuum van koningin Nefertari of Anoeket. Deze kleding is iets korter en wijder aan de onderkant en uitgevoerd in wit of zwart met kleurrijke en goudkleurige accessoires. Hierbij past ook een ander farao kostuum, Imhotep, die dezelfde stijl heeft met indrukwekkende hoofdkap. Accessoires in Egyptische stijl zijn los verkrijgbaar, denk bijvoorbeeld aan een mooie zwarte pruik met gouden hoofdband.

Als enge mummie maak je zeker indruk

Op een Halloween feest of een party met horror thema is de mummie outfit met heftige rafels en bloedvlekken absoluut een onderwerp van gesprek. Er is een dames- en een herenversie van dit pak. Natuurlijk moet je wel een beetje eng kijken, rare geluiden maken en witte schmink opdoen. Blote voeten of lage witte gymschoenen eronder en klaar ben je.

Geef je zelf een Egyptisch feest?

Op een Egyptisch feest zijn er leuke traktaties te verzinnen. Denk aan een piramidecake (vierkante stukken cake in piramidevorm en dan versieren) of mummiehapjes (worstjes in bladerdeeg). Wat Egyptische gebaartjes leren en 'walk like an Egyptian' van The Bangles draaien hoort er ook bij. Met deze outfits is de sfeer compleet!