Ninja Pakken

Van hoog naar laag sorteren
van de 3

3 producten

  1. New
  2. New
    Kostuum Blue Ninja
    Kostuum Blue Ninja
Van hoog naar laag sorteren
van de 3

3 producten

Ninja Pak & Accessoires Online Kopen

Ninja pakken en accessoires voor stoere krijgers

Jarenlange training in ninjutsu, zwaardvechten en camouflage technieken is nodig om een echte ninja te kunnen worden. Het zijn spionnen en natuurlijk geweldige vechters. Zo'n Japanse strijder wordt je niet zomaar, maar jij wel! Stap in een ninja kostuum en je wordt de beste ninja die er is.

Ninja pak kind

Voor kinderen is er een ruime keuze aan complete ninja pakken. Zo is er onder andere het warrior pakje en krijger pakje, beide voor de stoere strijders. Ook is er het gedetailleerde royal ninja verkleedpak voor kinderen, het zwartblauwe pak met oosterse print.

Ninja turtles

Voor zowel volwassenen als kinderen zijn er ninja turtle pakken verkrijgbaar. Stap met één van deze kostuums in de huid van Michelangelo, Leonardo, Donatello of Raphael. Je zal de spannendste avonturen beleven!

Ninja wapens

Een stoere ninja is pas compleet als hij in het bezit is van een wapen, want echte ninja’s dragen die natuurlijk ook bij zich. Neem bijvoorbeeld het ninja Sai wapen die als een soort drietand als handig wapen kan dienen. Maar ook het plastic ninja zwaard van wel 73 centimeter is het overwegen waard. Hierbij zit namelijk een bijpassende schede om het zwaard veilig en makkelijk bij je te dragen. Natuurlijk zijn deze ninja wapens veilig te gebruiken door kinderen.

Laat je kind samen met zijn of haar vrienden spelen in een ninja pak en ze kunnen samen op een spannende missie gaan. Maar een ninja kostuum kan natuurlijk ook met carnaval gedragen worden, een kinder- of themafeest en naar verjaardagen. Iedereen mag weten wat voor een stoere krijger jij bent!