3 tips voor de mooist versierde babyshower

De geboorte van je kindje is een bijzonder moment waar je enorm naar uit kijkt. Maar voordat je deze bijzondere gebeurtenis viert, word je als toekomstige moeder in het zonnetje gezet door vriendinnen tijdens een babyshower. Op zoek naar tips voor de aankleding van de babyshower? Met deze drie ideeën voor de aankleding van de babyshower creëer je het mooiste feest.

Babyshower

Tip 1: kies voor een bepaalde kleur

Een feestje is pas compleet met de juiste aankleding. Natuurlijk voeren roze of blauw vaak de boventoon tijdens een babyshower, maar dit hoeft tegenwoordig niet meer. Is je zwangere vriendin bijvoorbeeld gek op de kleur paars? Kies dan voor paarse versiering.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van kleuren. Moet het voor de gasten nog een verrassing blijven wat het geslacht van de baby is? Gebruik dan gewoon blauwe én roze versiering. Van slingers tot tafeldecoratie. Mooi meegenomen: veel versiering is nogmaals te gebruiken, om na de bevalling de komst van je baby te vieren.

Babyshower aankleding

Tip 2: houd rekening met de locatie van het feest

Heb je een grote of kleine ruimte die versierd moet worden voor de babyshower? De hoeveelheid versiering die je nodig hebt hangt af van de grootte van de locatie. Wordt het bijvoorbeeld in de woonkamer gevierd of heb je een locatie afgehuurd? Bij een grote ruimte red je het natuurlijk niet met een paar losse slingertjes. Combineer in dat geval de slingers met honeycombs en ballonnen. Een mooie manier om de ruimte in een paar stappen op te fleuren! Op Feestwinkel.nl vind je honeycombs en ballonnen in allerlei kleuren, maten en vormen. Een paar honeycombs of een heleboel ballonnen aan het plafond geven de ruimte direct een gezellige uitstraling.

Babyshower ballonnen

Tip 3: haal bijpassend en feestelijk servies in huis

Voor een extra feestelijke uitstraling, is het slim om de keuze van de versiering ook door te voeren in het servies. Schaf bijvoorbeeld bekers aan in de kleur baby roze of blauw. Ook bordjes, servetten en tafelkleden zijn verkrijgbaar in allerlei motieven en kleuren, passend bij een babyshower. Een extra voordeel van wegwerpservies: je hoeft na het feest niet af te wassen.

Roze wegwerpservies Blauwe wegwerpservies

Met deze ideeën en tips voor de babyshower wordt het feest vast een succes! Je zwangere vriendin zal hartstikke blij zijn met jou als vriendin die dit zo goed geregeld heeft.