1 Jaar

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 56

56 producten

 1. New
  1 Jaar Ballonnen - 8 stuks
  1 Jaar Ballonnen - 8 stuks
  € 2,45
 2. New
  1 Jaar Vlag Balloons 60x90cm
  1 Jaar Vlag Balloons 60x90cm
  € 4,99
 3. New
 4. New
 5. New
 6. New
 7. Cijfer 1 Folieballon 56cm
  Cijfer 1 Folieballon 56cm
  € 3,99
 8. New
 9. New
 10. New
  Blauwe Folieballon Cijfer 1 - 86cm
  Blauwe Folieballon Cijfer 1 - 86cm
  € 4,99
 11. New
  Opblaascijfer 1 Zilver
  Opblaascijfer 1 Zilver
  € 2,45
 12. New
  Mini Figuurballon Zilver Cijfer 1
  Mini Figuurballon Zilver Cijfer 1
  € 1,99
 13. New
  Mini Figuurballon Goud Cijfer 1
  Mini Figuurballon Goud Cijfer 1
  € 1,99
 14. New
 15. New
  Pinata Nummer 1 - 49cm
  Pinata Nummer 1 - 49cm
  € 14,99
 16. 1 Jaar Fun Vlaggenlijn - 6 meter
  1 Jaar Fun Vlaggenlijn - 6 meter
  € 3,45
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 56

56 producten

1 Jaar Feestartikelen en Versiering

1 jaar: een mijlpaal om nooit te vergeten

Je kan het je bijna niet voorstellen. Plotseling is je kleine baby een kind van 1 jaar geworden. En wat is hij of zij hard gegroeid in die tijd. Natuurlijk wil iedereen dat meevieren en moet het huis uitbundig worden versierd, zowel van binnen als van buiten. Wat dacht je van een grote ballon waar 1 jaar duidelijk op staat? Zo laat je de hele buurt weten dat jullie kindje alweer 1 jaar geworden is!

Voor de familie en vrienden is het natuurlijk ook een heel bijzondere gelegenheid om mee te maken. De jarige beseft waarschijnlijk dat al dat feestgedruis om hem of haar draait en dat die bekenden ook daarvoor komen. Maar toch zal de meeste aandacht van de kleine gaan naar de mooie en kleurrijke versiering. Op Feestwinkel.nl vind je genoeg aankleding voor een geweldig feest.

1 jaar versiering voor een 1ste verjaardag

Natuurlijk zal de jarige op deze bijzondere 1ste verjaardag extra verwend worden. Hij of zij zal de ogen uitkijken naar al die prachtige gekleurde ballonnen, slingers en andere 1 jaar versiering. Maar ook voor jullie, de trotse ouders, is het natuurlijk een moment om bij stil te staan met een echt knalfeest. De eerste verjaardag mag natuurlijk nooit meer vergeten worden en op de foto’s en video’s geeft de versiering met 1 jaar erop een extra feestelijk beeld.

Door de feestversieringen wordt een verjaardag van 1 jaar gewoon leuker en uitbundiger. Dat wil je toch later terug kunnen laten zien aan de nu nog zo jonge jarige? Vergeet niet om goed vast te leggen wat er op dit verjaardagsfeestje was georganiseerd en wie er allemaal te gast waren. Later zal dat nog veel vrolijke momenten opleveren.

Veelzijdige 1 jaar feestartikelen

Natuurlijk kun je alle feestartikelen, zoals de slingers 1 jaar, ook gebruiken voor een 1 jarig jubileum. Bijvoorbeeld om te vieren dat je een jaar samen bent met je partner, dat je al een jaar je rijbewijs hebt of dat je al een jaar in je huis woont. Er is altijd reden voor een feestje!