Abraham Versiering

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
van de 78

78 producten

 1. 50 Jaar Verkeersbord Pakket
  50 Jaar Verkeersbord Pakket
  € 28,95
 2. 50 Jaar Abraham Knalfeest Pakket
  50 Jaar Abraham Knalfeest Pakket
  € 28,95
 3. 50 Jaar Versiering Pakket
  50 Jaar Versiering Pakket
  € 20,95
 4. Abraham Stripes Letterslinger
  Abraham Stripes Letterslinger
  € 2,45
 5. 50 Jaar Minislinger 4 meter
  50 Jaar Minislinger 4 meter
  € 0,95
 6. Sale
  Gouden 50 Jaar Ballonnen 28cm - 25 stuks
  Gouden 50 Jaar Ballonnen 28cm - 25 stuks
  Normale prijs € 22,45 Speciale prijs € 19,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
van de 78

78 producten

Abraham versiering, slingers en meer bij

Iedereen weet dat bij een verjaardagsfeestje leuke versiering hoort. Met Abraham versiering haal je meteen het beste uit de kast wanneer je vader, vriend of collega 50 jaar wordt. De grote variatie aan decoratie, of het nu slingers, spandoeken of ballonnen zijn, zorgen dan ook voor een feestelijke sfeer. Een 50ste verjaardag is uitgebreid en creatief versierd, dankzij de Abraham versiering.

Bij een verjaardagsfeest hoort leuke versiering die overal zichtbaar is en vooral verrassend uit de hoek komt. Vooral als iemand 50 jaar is geworden, mag dit duidelijk te zien zijn. Zo zorgen ballonnen met kleurrijke patronen en in verschillende maten meteen voor een sfeervolle indruk. Maar ook afzetlinten die je rondom het huis kunt ophangen of leuke slingers - waarmee zelfs het plafond opgefleurd wordt - zorgen voor een extra leuk effect. Daarnaast is een huldebord of hangdecoratie, speciaal voor de vijftigste verjaardag, of het uithangen van

een heus spandoek de ideale manier om de jarige nog meer in de watten te leggen en hem de verjaardag van zijn leven te bezorgen.

Natuurlijk moet bij een verjaardagsfeestje ook de jarige zelf uitbundig versierd worden. Denk bijvoorbeeld aan een leuke bolhoed waar Abraham 50 jaar op staat. De tafel decoreren is natuurlijk ook niet onbelangrijk. De Abraham 50 servetten zijn al een goed begin. Voeg daar tafeldecoratie waar het verkeersbord 50 op staat, unieke stoelversiering voor de jarige en een feestelijke 50 jaar vlaggenlijn boven tafel aan toe. Zo zijn zowel de locatie als de jarige klaar voor het verjaardagsfeest!