50 Jaar Poppen en Maskers nu online bij

Tegenwoordig zie je dat er steeds vaker op deze leeftijd gebruik gemaakt wordt van 50 jaar poppen: een Abraham of een Sarah pop. Deze wordt dan voor het huis neergezet, zodat iedereen in één oogopslag ziet dat er iemand vijftig is geworden.Als iemand in je omgeving vijftig wordt, dan wil je hem of haar natuurlijk graag even in het zonnetje zetten. Dat kan door leuke slingers, speciale ballonnen waar ‘50’ op gedrukt staat en andere versieringen op te hangen.

Verkleed de 50 jaar pop

Om de 50 jaar pop aan te kleden is het leuk om de kleding van de jarige te gebruiken. Zo ziet de pop er hetzelfde uit als de jarige! De poppen zijn er in verschillende afmetingen, zelfs in een levensecht formaat. Als de pop 50 jaar voor de deur staat, ziet iedereen in de straat dat er iemand 50 jaar geworden is. Ook de jarige zal een Abraham of Sarah pop erg leuk vinden en zich gelijk jarig voelen!

50 jaar maskers en accessoires

Behalve de verschillende 50 jaar poppen zijn er nog veel meer speciale feestartikelen en versieringen om iemand zijn of haar vijftigste verjaardag te vieren. Zo zijn er ook 50 jaar maskers van Abraham en Sarah om je eigen pop 50 jaar mee aan te kleden, hoeden, een sjerp of een stropdas, buttons en nog veel meer. Jarig ben je ieder jaar, maar 50 jaar word je maar één keer. Genoeg redenen dus om hier toch even op een leuke manier de aandacht op te vestigen.