50 Jaar Sarah pop of masker nodig?

Wordt jouw moeder, vriendin of collega binnenkort 50 jaar? Als iemand een leeftijd van 50 jaar heeft bereikt, mag dit gevierd worden. Versier daarom het hele huis of de locatie waar het feest gevierd wordt. Met een opblaas Sarah voor de deur ziet iedereen dat er iemand 50 jaar is geworden. Niemand wilt aan ouderdom herinnerd worden, maar dat iedereen ouder wordt is een feit. Wees er trots op om een Sarah te zijn!

Vier 50 jaar met een opblaas Sarah

De vijftigste verjaardag is pas compleet met een mooie Sarah pop. Als je ervoor kiest om een opblaas Sarah te kopen, moet je natuurlijk wel kiezen voor een groot formaat. Als je de opblaaspop dan voor de deur zet, ziet iedereen die erlangs loopt of rijdt dat er iemand 50 jaar is geworden. Maar je kan de pop ook binnen zetten, als je liever niet hebt dat iedereen weet dat je vijftig bent geworden.

Diverse soorten Sarah poppen

Je kunt kiezen uit verschillende soorten Sarah poppen. Kies je voor een levensecht formaat of toch liever iets kleiner? Een opblaasbare pop of een pop die je kunt opvullen met stro of krantenknipsels? Op Feestwinkel.nl vind je diverse soorten poppen, dus bekijk het aanbod en maak zelf de keuze.

Natuurlijk moet je de Sarah pop nog wel aankleden. Haal kleding uit de kledingkast van de jarige, zodat de pop er precies uitziet als de jarige. Om er een grappige twist aan te geven kun je ervoor kiezen om een Sarah masker op de pop te zetten. De Sarah maskers op Feestwinkel.nl hebben grijs haar, een bril en wat rimpels. Verder kun je natuurlijk de pop nog aankleden met een mooie 50 jaar button, sjerp of hoedje.

Vijftig jaar versiering

Maar naast een Sarah pop is het natuurlijk ook leuk om andere versieringen, zoals slingers en ballonnen op te hangen. Zo voelt de jarige zich ook echt jarig. Feestwinkel.nl biedt een groot assortiment aan verschillende vrolijke en grappige feestartikelen voor een Sarah. Denk hierbij ook aan spandoeken, deurborden en andere versiering in het thema 50 jaar. Zo is alles compleet in het juiste thema – Sarah 50 jaar – versierd!