50 Jaar Abraham

50 Jaar Abraham

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 91

91 producten

 1. 50 Jaar Abraham 3D Masker
  50 Jaar Abraham 3D Masker
  € 2,99
 2. New
 3. Opblaas Wandelstok Bruin - 90cm
  Opblaas Wandelstok Bruin - 90cm
  € 2,45
 4. 50 Jaar Hawaii Krans
  50 Jaar Hawaii Krans
  € 2,99
 5. 50 Jaar Gouden 3D Deurschild
  50 Jaar Gouden 3D Deurschild
  € 3,99
 6. New
 7. Sale New
  Opblaaspop Abraham of Sarah 50 Jaar v2
  Opblaaspop Abraham of Sarah 50 Jaar - 1,44 mtr
  Normale prijs € 13,99 Aanbiedingsprijs € 12,95
 8. New
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 91

91 producten

50 jaar Abraham feestartikelen altijd bij

Is jouw vader, vriend of collega vijftig geworden? Als iemand in je omgeving Abraham wordt, dan wil je hem natuurlijk graag in het zonnetje zetten. Doe dit door de ruimte te versieren met diverse leuke 50 jaar Abraham feestartikelen. Bijvoorbeeld ballonnen met ‘50’ opdruk, slingers en andere versieringen op te hangen. Tegenwoordig is het een trend om op deze leeftijd een Abraham pop als versiering in huis te halen of voor de deur te zetten. Zo ziet iedereen in één oogopslag dat er iemand vijftig is geworden.

Abraham gezien hebben

Als je vijftig jaar wordt, dan heb je ‘Abraham gezien’. De uitdrukking ‘Abraham gezien hebben’ is gebaseerd op een passage uit de Bijbel, maar tegenwoordig wordt dit gezegd om aan te geven dat er een man vijftig jaar geworden is.

De leukste Abraham feestartikelen

Wanneer er iemand vijftig jaar is geworden, is dit reden genoeg om een feest te organiseren. Of je dit nu klein viert met alleen familie en vrienden of het liever groots gaat vieren. Natuurlijk mogen 50 jaar Abraham artikelen niet ontbreken. Zet een Abraham 50 pop voor de deur, zodat alle mensen die erlangs lopen of rijden zien dat er iemand vijftig jaar is geworden. Verkleed vervolgens de pop met kleding van de jarige, zodat de pop ook echt op de jarige lijkt. Met een 50 jaar Abraham masker maak je het helemaal af. Dit masker kan gedragen worden, maar ook als decoratie van het interieur worden ingezet.

Naast de verschillende Abraham poppen en maskers is het natuurlijk ook leuk om de locatie van het feest te versieren met decoratie, zoals slingers, ballonnen en spandoeken. Op Feestwinkel.nl vind je een groot aanbod aan allerlei feestartikelen om de locatie te versieren. Denk aan ballonnen en vlaggenlijnen waar ‘Abraham 50’ op staat, maar ook spandoeken en afzetlinten. Met 50 jaar Abraham feestartikelen maak je er een onvergetelijke verjaardag van!