Abraham Ballonnen

Van hoog naar laag sorteren
van de 16

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
van de 16

16 producten

Abraham ballonnen koop je het beste bij

Is jouw vader, vriend of collega vijftig geworden? Als iemand in je omgeving Abraham wordt, dan wil je hem natuurlijk graag in het zonnetje zetten. Degene die jarig is krijgt natuurlijk cadeaus en er wordt voor hem gezongen. Maar hij zal zich pas echt jarig voelen, als de locatie van het feest helemaal versierd is met allerlei Abraham feestartikelen.

Ballonnen zijn onmisbaar bij een verjaardagsfeest

Een onmisbaar onderdeel van de versiering is de 50 jaar Abraham ballon. Dit zorgt meteen een goede sfeer op het verjaardagsfeest. Kies voor een aantal grote of juist veel kleine ballonnen bij elkaar. Ook kan je kiezen voor allemaal ballonnen in dezelfde kleur of verschillende kleuren door elkaar. Ballonnen Abraham maken meteen aan iedereen duidelijk hoe oud de jarige is geworden en die speciale dag ook gevierd mag worden.

Kies uit diverse soorten Abraham ballonnen

Ballonnen zijn er in allerlei soorten en maten: er is dan ook voor elk wat wils. Zo zorgen zilver- en goudkleurige ballonnen van de cijfers 5 en 0 voor een mooie en stijlvolle uitstraling. Voor wie het huis graag versierd met allerlei kleuren, zijn er natuurlijk ook 50 jaar Abraham ballonnen in diverse kleuren zoals blauw, rood, groen en geel verkrijgbaar. Kortom in alle kleuren - die per 5 en zelfs per 8 stuks verkrijgbaar zijn. Ook kun je kiezen voor een heuse ballonnenslinger van wel 3 meter lang. Op die manier heb je twee soorten versiering ineen, namelijk een slinger en ballonnen!

Naast het feit dat je uit verschillende kleuren en patronen kunt kiezen, kun je ook nog kiezen tussen een latex en een folie-helium ballon. Bovendien zijn de Abraham ballonnen in verschillende maten verkrijgbaar: van 28 tot 86 centimeter groot. Of je nu voor een aantal grote, opvallende ballonnen gaat of liever veel kleine ballonnen: de feestlocatie zal er geweldig uit zien. Een Abraham ballon mag niet missen op deze onvergetelijke dag!