Sarah Ballonnen

Van hoog naar laag sorteren
van de 20

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
van de 20

20 producten

Sarah ballon nodig? Ballonnen Sarah koop je bij

Is jouw moeder, vriendin of collega vijftig jaar geworden of wordt ze binnenkort 50? Als iemand in je omgeving Sarah wordt, dan wil je haar natuurlijk graag in het zonnetje zetten. Natuurlijk krijgt degene die jarig is cadeaus en wordt er voor haar gezongen. Maar ze zal zich pas echt jarig voelen als de locatie van het feest helemaal versierd is. En met een leeftijd van vijftig jaar mag je het versieren met allerlei leuke Sarah 50 jaar versiering!

Sarah ballonnen voor een onvergetelijk verjaardagsfeest

Een onmisbaar onderdeel van de versiering zijn 50 jaar Sarah ballonnen. Dit zorgt meteen een goede sfeer op het verjaardagsfeest. Ballonnen Sarah maken meteen aan iedereen duidelijk hoe oud de jarige is geworden en dat die speciale dag ook gevierd mag worden. Maak er een onvergetelijk verjaardagsfeest van!

Kies uit allerlei soorten ballonnen Sarah

Ballonnen zijn er in allerlei soorten en maten: er is dan ook voor elk wat wils. Zo zorgen zilver- en goudkleurige ballonnen van de cijfers 5 en 0 voor een mooie en stijlvolle uitstraling. Voor wie het huis graag versierd met allerlei kleuren, zijn er natuurlijk ook 50 jaar Sarah ballonnen in diverse kleuren zoals roze, blauw, rood, groen en geel verkrijgbaar. Kortom in alle kleuren – die per 5 of per 8 stuks verkrijgbaar zijn. Ook kun je kiezen voor een heuse ballonnenslinger van wel 3 meter lang. Op die manier heb je twee soorten versiering, namelijk een slinger en ballonnen, ineen!

Naast het feit dat je uit verschillende kleuren en patronen kunt kiezen, kun je ook nog kiezen tussen een folie/helium ballon en een latex ballon. Bovendien zijn de ballonnen Sarah in verschillende maten verkrijgbaar: van 28 tot 86 centimeter groot. Of je nu voor een aantal grote, opvallende ballonnen gaat of liever veel kleine ballonnen: de feestlocatie zal er geweldig uit zien. Een Sarah ballon mag niet missen op deze onvergetelijke dag!