Sarah Versiering

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 52

52 producten

 1. New
 2. 50 Jaar Gouden 3D Deurschild
  50 Jaar Gouden 3D Deurschild
  € 3,99
 3. New
 4. 50 Jaar Sarah Knalfeest Sjerp
  50 Jaar Sarah Knalfeest Sjerp
  € 4,45
 5. New
  50 Jaar Sarah Pop Pakket
  50 Jaar Sarah Pop Pakket
  € 23,99
 6. 50 Jaar Sarah Led Party Button
  50 Jaar Sarah Led Party Button
  € 2,45
 7. New
 8. 50 Jaar Tafelconfetti XL
  50 Jaar Tafelconfetti XL
  € 2,45
 9. 50 Jaar Verkeersbord Kaars
  50 Jaar Verkeersbord Kaars
  € 1,45
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
van de 52

52 producten

Sarah versiering 50 jaar!

Bij een verjaardagsfeestje mag leuke versiering natuurlijk niet ontbreken. Wanneer je moeder, vriendin of collega 50 jaar wordt, kun je de locatie van het feest helemaal aankleden met 50 jaar Sarah versiering. Van slingers, ballonnen en spandoeken tot Sarah poppen en maskers: op Feestwinkel.nl vind je meer dan genoeg aanbod om er de leukste verjaardag ooit van te maken!

Overal 50 jaar versiering

Wanneer iemand 50 jaar is geworden, moet er wel een verjaardagsfeest georganiseerd worden. En bij een verjaardagsfeest hoort natuurlijk leuke versiering! Versier zowel buiten als binnen met 50 jaar versiering. Kies er bijvoorbeeld voor om buiten een Sarah pop te zetten en een spandoek waar 50 jaar op staat en versier het binnen met allerlei Sarah ballonnen, slingers en hangdecoratie. Vijftig jaar word je maar één keer, dus dan mag je uitpakken met Sarah versiering!

Versiering in alle maten, kleuren en soorten

Wat voor versiering 50 jaar Sarah je ook nodig hebt: op Feestwinkel.nl vind je versiering in alle maten, kleuren en soorten. Van ballonnen en slingers tot hangdecoratie, maar ook alles om de tafel mee te dekken. Of je nu een aantal grote folieballonnen wilt bestellen om de locatie mee te versieren of juist allerlei kleinere latex ballonnen. Ook kun je kiezen voor slingers van verschillende lengtes: een mini vlaggenlijn van 3 meter of juist een slinger van 12 meter.

Bovendien kun je ervoor kiezen om alles in één stijl te versieren. Denk bijvoorbeeld aan allerlei rood-witte versiering met verkeersborden waar 50 op staat. Maar je kunt er ook voor kiezen om juist allerlei kleuren door elkaar te gebruiken. Voor welke versiering 50 jaar Sarah je ook kiest: je maakt de jarige vast extra blij met de mooie decoraties.

Versiering Sarah voor een mooie verjaardag

Natuurlijk moet bij een verjaardagsfeestje ook de jarige zelf uitbundig versierd worden. Denk bijvoorbeeld aan een leuke bolhoed met bloem, een grappige Sarah pruik en een tropische Hawaii krans. De tafel decoreren is natuurlijk ook niet onbelangrijk. De Sarah 50 servetten zijn al een goed begin. Voeg daar blinkende gouden tafeldecoratie, unieke stoelversiering voor de jarige en een feestelijke 50 jaar vlaggenlijn boven tafel aan toe. Met onze versiering Sarah zijn zowel de locatie als de jarige klaar voor het verjaardagsfeest!