Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
50 Jaar Versiering

50 Jaar Versiering

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
van de 111

111 producten

 1. 50 Jaar Verkeersbord Pakket
  50 Jaar Verkeersbord Pakket
  € 28,95
 2. 50 Jaar Abraham Knalfeest Pakket
  50 Jaar Abraham Knalfeest Pakket
  € 23,45
 3. 50 Jaar Getrouwd Versiering Pakket
  50 Jaar Getrouwd Versiering Pakket
  € 23,95
 4. 50 Jaar Versiering Pakket
  50 Jaar Versiering Pakket
  € 19,95
 5. 50 Jaar Minislinger 4 meter
  50 Jaar Minislinger 4 meter
  € 0,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
van de 111

111 producten

50 Jaar Versiering en Slingers! Shop nu bij

Als je vader, moeder, vriend(in) of collega 50 jaar wordt, dan is dat natuurlijk reden voor een feestje. Je wilt wel helemaal in stijl deze mijlpaal vieren. Gelukkig is er genoeg leuke 50 jaar versiering die je kunt gebruiken zodat de jarige zich ook echt jarig voelt. Hij of zij wordt tenslotte maar één keer 50 jaar en dat is een gebeurtenis om bij stil te staan, met bijpassende items die het jubileum markeren.

Versier de ruimte met de mooiste 50 jaar slingers

Versiering 50 jaar is er in allerlei soorten en maten. Zo zijn slingers 50 jaar altijd een goed idee. Hiermee ziet een ruimte er al gelijk een stuk feestelijker uit. Ga voor een mooie algemene vlaggenlijn of voor een specifieke Abraham of Sarah vlaggenlijn. Wil je iets dat meer opvalt? Kies dan voor slingers in de vorm van verkeersbordjes of ballonnen!

De leukste versiering voor een 50 jaar feest

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk als het gaat om versiering 50 jaar. Zo doen ballonnen het altijd goed bij een jubileum, want deze zorgen voor een extra feestelijk gevoel. En wat dacht je van afzetlint waar 50 op staat of opblaascijfers 50? Zo weet iedereen direct dat de jarige een mooie mijlpaal heeft bereikt.

Alles om een 50 jaar feest compleet te maken

Natuurlijk moet het zowel buiten als binnen leuk versierd worden. Wordt de verjaardag gevierd met een etentje? Dan moet ook de tafel in thema versierd worden. Van tafeldecoratie tot servetten en vlaggenprikkertjes: er is genoeg keuze. Wil je ook dat de jarige leuk versierd is? Kies dan voor een bril met de cijfers 50 erop of bolhoed met een verkeersbordje waar 50 op staat. Zo ontgaat het niemand dat je dierbare Abraham of Sarah is geworden! De jarige zal nog lang terugdenken aan het bijzondere moment met al die gezellige 50 jaar versiering.